Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,7 gemiddeld
15 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles duidelijk afgesproken en prima uitgevoerd!"

"Duidelijk advies bij eerste bezoek. Heldere communicatie en reparatie ziet er perfect uit. Kortom super tevreden!"

23-07-2022 | Tosh Koot, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een vakkundig herstel met dito service!"

"Helaas een parkeerschade gehad. Broekhuis autoschade in Lelystad heeft dit weer heel vakkundig hersteld. Zeer goede service van contact tot auto klaar. De auto wordt ook helemaal schoon afgeleverd zelfs vanbinnen. Super dat ik hierin volledig ontzorgd wordt."

12-04-2022 | Paul, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Broekhuis Autoschade Lelystad heeft mijn auto weer tip top in orde gemaakt nadat ik stormschade op de achterbumper had. Ik heb netjes een leenauto mee gekregen voor de tijd dat mijn auto bij de garage stond. Toen ik de auto weer kon ophalen was er niets meer van de schade te zien. En de monteur heeft ook meteen de bandenspanning en ruitenvloeistof gecontroleerd én mijn auto gewassen en gestofzuigd. Top service! Ook de communicatie is helder en duidelijk. Broekhuis Autoschade ontzorgt!"

18-03-2022 | Kelly, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en perfecte afhandeling"

"Ik ben zeer tevreden!"

04-03-2022 | Richard , | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel erg tevreden"

"We zijn heel erg tevreden Leen auto mee gehad echt top"

25-02-2022 | Patricia lathouwers, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele fijne service"

"Superfijn geholpen, net voor sluitingstijd was ik binnengevallen met schade, maar heel fijn en netjes geholpen. Alles correct en snel afgehandeld"

25-02-2022 | Albert Liefers, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige afhandeling van schade"

"Auto gebracht bij Broekhuis voor schade. Leenauto meegekregen en 3 dagen later omgeruild voor eigen auto. Schade perfect(!) gerepareerd, gespoten en auto helemaal schoon (buiten én binnen) terug gekregen!! TOPSERVICE!!!"

09-02-2022 | Krijn, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig geregeld allemaal. "

"Goed"

09-02-2022 | Riemer, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed verzorgd"

"na gezamellijk het schade formulier te hebben ingevuld en gemeld bij de verzekering en Broekhuis is alles keurig verzorgd en geregeld. auto gehaald en weer gebracht dik tevreden"

01-02-2022 | gert zikken, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is goed"

"Een op merking schade hersteld maar een koplamp niet"

25-01-2022 | Harm, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed!"

"Vriendelijk en behulpzaam. Snel een vervangend vervoer geregeld. Vakwerk verricht."

26-11-2021 | Siegfried Hrazdira , | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele prettige afgandeling"

"Ik ben prettig en vriendelijk geholpen. Fijn dat er een vervangende auto was. Mijn auto werd mooi schoon en natuurlijk herteld afgeleverd. Mijn vraag is alleen of de tegenpartij de schadehersteller betaald, maar misschien moet ik dat bij de verzekering vragen. Met vriendelijke groet, Marjan Smith"

19-11-2021 | Marjan Smith, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"onzichtbaar!!"

"Of ik nu een sterretje in mijn ruit heb, of blikschade, iedere keer weet Broekhuis de schade optimaal te herstellen. Onzichtbaar! Alsof ik een splinternieuwe auto heb!"

11-11-2021 | Aerang, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service. Mooi hersteld"

"Toen ik aan kwam om de schade te laten zien.. werden mijn koplampen meteen schoongemaakt, omdat de scade er onder zat en de koplampen dof waren. ( anders had hij achteraf niet door de keuring gekomen ;) ) daarna is alles voor mij geregeld. Vriendelijk personeel! Dat was erg fijn.. want ik kan mijn auto ivm mijn werk niet missen. Toen ik m weer op kon halen.. was de schade erg mooi gereapareerd... niets meer van te zien! Top!"

10-11-2021 | Mariska, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vakwerk"

"Vanaf het moment van berging na het ongeval tot het eindresultaat heeft de werkplaats waargemaakt wat beloofd was. Alles functioneert goed en ziet er prima uit"

27-09-2021 | Berend Schaaij, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren