De elektrische auto's van Škoda

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven. Niet alleen thuis, maar ook bij de wijze waarop we ons verplaatsen. Škoda vindt een steeds duurzamere toekomst enorm belangrijk. Dit zien we terug in de volledig elektrische auto’s (EV) van Škoda, het van oorsprong Tsjechische merk.

Altijd vooruitstrevend

Škoda wil vooruitstrevende auto’s bouwen. Auto’s die nog niet eerder gebouwd zijn. Het automerk is dus gewend om toekomstgericht te denken. Deze ervaringen namen zij mee met het fabriceren van de huidige elektrische modellen van Škoda.

Škoda heeft de elektrificatie van auto’s altijd omarmd. Verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld de volledig elektrisch aangedreven Enyaq, pronken op de Nederlandse wegen. De autofabrikant legde ons toentertijd uit dat de letter ‘E’ in ENYAQ verwijst naar elektrisch rijden en de ‘Q’ geeft de verwantschap met Škoda’s SUV-range aan. Dit model legde Škoda geen windeieren. Het model werd immens populair, haalde prijs na prijs binnen en is zelfs uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2023. Voor Škoda een teken om het elektrisch rijden verder door te ontwikkelen.

Elektrische Skoda

Škoda en elektrisch rijden

Škoda's toewijding aan elektrificatie weerspiegelt de verschuiving in de auto-industrie naar milieubewustzijn en duurzaamheid. Door geavanceerde batterijtechnologieën te integreren en te streven naar continue verbeteringen in actieradius en laadsnelheid, streeft Škoda ernaar om elektrisch rijden steeds toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Elektrische Skoda

Laadoplossingen op maat

Als u besluit om in een elektrische auto van Škoda te gaan rijden, dan staat u voor de vraag welke laadoplossing u het beste kunt kiezen. Bij Broekhuis kunt u terecht voor een laadoplossing op maat. We helpen u met een helder advies en een professionele installatie. En heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Škoda? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Škoda dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1