Lange levertijden van nieuw bestelde auto’s en bedrijfswagens

Door een wereldwijd tekort aan microchips is de productie van nieuwe auto’s en bedrijfswagens bij diverse autofabrikanten vertraagd. Hierdoor zijn langere levertijden van nieuw bestelde voertuigen ontstaan, waardoor u als klant langer moet wachten op uw bestelde auto of bedrijfswagen.
Heeft u vragen over uw bestelde voertuig? Neem gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of het contactformulier onderaan deze pagina.
Contact opnemen

We houden u op de hoogte

Om het ongemak wat dit wereldwijde probleem met zich meebrengt te verzachten denken we graag met u mee in oplossingen. Zo doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de productieplanning van uw bestelde voertuig. Hiervoor staan wij in nauw contact met de autofabrikant, zodat wij u de laatste updates kunnen geven. Zodra de productiedatum bij ons bekend is, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Tijdelijk vervoer nodig tijdens het wachten?

Ook denken we graag mee om tijdens het wachten op uw voertuig mobiel te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een voorloopauto of het huren van een auto of bedrijfswagen. We bespreken graag de mogelijkheden en bijbehorende kosten met u, zodat u een overwogen beslissing kunt nemen. Hoe kunnen wij u tijdelijke mobiliteit bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Heeft u vragen?

Met meer dan 65 dealervestigingen werken we dagelijks aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’. Daarom staan we graag voor u klaar met passend advies en diverse oplossingen. Heeft u vragen over uw bestelde voertuig, de mogelijkheid voor tijdelijk vervoer of iets anders? Neem gerust contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. We staan graag voor u klaar!

De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1