Lange levertijden van nieuwe auto’s en bedrijfswagens

Door een wereldwijd tekort aan microchips is de productie van nieuwe auto’s en bedrijfswagens bij diverse autofabrikanten vertraagd. Hierdoor zijn langere levertijden van nieuwe voertuigen ontstaan met als gevolg dat u als klant langer moet wachten op een besteld voertuig. Om het ongemak wat dit wereldwijde probleem met zich meebrengt te verzachten denken we graag met u mee in oplossingen.

Heeft u al een voertuig besteld, wilt u een voertuig bestellen of bent u op zoek naar een voertuig dat direct leverbaar is? We helpen u graag!

Broekhuis voorraad

Wilt u snel rijden met een voertuig uit onze voorraad?

Doorgaans heeft u keuze uit meer dan 4.000 nieuwe en gebruikte voertuigen die wij direct uit onze voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunt u al binnen 2 weken na aankoop achter het stuur stappen van uw nieuwe voertuig.
Door de schaarste aan microchips met als gevolg lange levertijden is onze voorraad zeer gewild. Wacht daarom niet langer en maak nu uw keuze!

Broekhuis bestellen

Wilt u een nieuw voertuig bestellen?

Wacht dan niet langer en beslis nu! We adviseren u om zo spoedig mogelijk het voertuig te bestellen, zodat u zichzelf verzekert van één van de eerst beschikbare productieplaatsen.
We helpen u graag met persoonlijk advies en transparante service, zodat u de auto of bedrijfswagen vindt die bij u past. Ook denken we graag mee in manieren om mobiel te blijven terwijl u wacht op uw bestelde voertuig.

Broekhuis al besteld

Heeft u al een voertuig besteld?

Wellicht laat uw bestelde auto of bedrijfswagen langer op zich wachten dan de verwachtte levertijd. Daarom doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de productieplanning. Toch nog vragen? U kunt ze hier stellen.
Heeft u tijdens het wachten vervoer nodig? Wij kunnen u diverse mobiliteitsoplossingen bieden, om ook tijdens het wachten onbezorgd mobiel te blijven.

Service

Persoonlijk advies en transparante service

Met meer dan 65 dealervestigingen die 18 automerken, 7 bedrijfswagen merken en 1 motormerk werken we dagelijks aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’. Onze adviseurs staan dan ook graag voor u klaar met persoonlijk en vakkundig advies. Hoe kunnen wij u helpen? Kies bij Broekhuis de service die bij u past.

Bestelt u uw nieuwe voertuig vanuit huis of komt u liever naar de vestiging en of u een nieuwe auto of bedrijfswagen vindt in onze voorraad of liever een nieuw voertuig samenstelt en bestelt; met transparante en persoonlijke service staan onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar om onbezorgde mobiliteit te bieden.

Oriënteren? 

Ontdek ons ruime en diverse aanbod aan merken en modellen!

Wereldwijd schaarste aan microchips

Er is momenteel een wereldwijd tekort aan semiconductors, een microchip die gebruikt wordt bij de productie van nieuwe voertuigen. Deze ‘semiconductor bottleneck’ is ontstaan doordat leveranciers van de microchip hun aandacht verschoven naar onder andere de elektronicamarkt toen diverse autofabrikanten als gevolg van de coronapandemie de fabrieksdeuren tijdelijk sloten.

Door het wereldwijde tekort aan microchips moeten autofabrikanten het productieproces herindelen, waarbij soms gekozen wordt voor focus op één type model of voor het tijdelijk staken van de productie in zijn geheel. Hierdoor nemen levertijden van nieuwe voertuigen toe, waardoor u langer moet wachten op uw nieuwe auto. De verwachting is dat deze schaarste aan microchips dan ook nog tot zeker het einde van dit jaar kan duren.

Microchips

Heeft u een vraag?

We staan graag voor u klaar. Stel daarom gerust uw vragen via onze chat, WhatsApp of door het contactformulier hieronder in te vullen. Eén van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier

De heer / mevrouw *

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens enkel worden opgeslagen en gebruikt voor de doeleinden van dit formulier. Mijn gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Meer weten? Bekijk ons privacy statement

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1