We helpen u graag met persoonlijk advies

Door een wereldwijd tekort aan microchips is de productie van nieuwe auto’s en bedrijfswagens bij diverse autofabrikanten vertraagd, met extra lange levertijden als gevolg. Overweegt u om uw nieuwe auto of bedrijfswagen te bestellen? Wacht dan niet langer en bestel nu! Zo verzekert u zichzelf van de eerst beschikbare productieplaats. En terwijl u wacht op uw bestelde voertuig kunnen wij u voorzien van tijdelijke mobiliteit!
Langere levertijden

Langere levertijden

Er is een wereldwijd tekort aan semiconductors, een microchip die gebruikt wordt bij de productie van nieuwe voertuigen. Hierdoor zijn autofabrikanten genoodzaakt het productieproces opnieuw in te delen, het zijn soms zelfs tijdelijk stil te leggen. Dit heeft als gevolg dat de levertijden van nieuwe voertuigen toenemen, waardoor u als klant langer moet wachten op uw bestelde voertuig.

Tijdelijk vervoer nodig tijdens het wachten?

Om dit ongemak voor u te verzachten denken we graag mee. Zo adviseren we u om zo snel mogelijk de gewenste auto of bedrijfswagen te bestellen. Hoe langer u wacht, des te meer de levertijden toe kunnen nemen.

Twijfelt u om te bestellen, omdat u dan enige tijd zonder vervoer zit? Ook dan bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Zo kunnen we voorloopauto’s en huurauto’s bieden waarmee u tijdelijk mobiel blijft. We bespreken graag de mogelijkheden en bijbehorende kosten met u, zodat u een overwogen beslissing kunt nemen.

Tijdelijk vervoer
Snel rijden

Liever binnen 2 weken rijden? Ontdek dan onze voorraad!

Doorgaans heeft u keuze uit meer dan 4.000 nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens bij Broekhuis. Deze kunnen wij vaak extra scherp geprijsd en snel leveren, waardoor u al binnen 2 weken na aankoop kunt genieten van uw nieuwe voertuig.

Let op: door de schaarste aan microchips en de daardoor ontstane lange levertijden van bestelde voertuigen is onze voorraad zeer gewild. Wacht daarom niet langer en ontdek nu onze voorraad!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een nieuwe auto of bedrijfswagen bestellen, heeft u een vraag over uw reeds bestelde voertuig of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen? We staan graag voor u klaar om op welke manier ook te helpen. Vul onderstaand contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1