- x 29.04.2024
Blog Vers van de rolband

Bespaartips op private lease

Private lease kan heel voordelig zijn en heeft dan ook een voorkeur voor veel automobilisten. Toch hebben veel mensen bij private lease het idee dat het heel veel duurder is dan wanneer zij een auto regulier kopen. Wij geven u daarom bespaartips op private lease en leggen u uit waarom private lease aantrekkelijk kan zijn voor automobilisten.

Private lease Broekhuis

Hoe kunt u het best besparen op private lease?

  • Als u ervoor kiest om een occasion te leasen, betaalt u minder dan wanneer u een nieuwe auto leaset. Een occasion heeft al meer kilometers gereden en is iets ouder dan een nieuwe auto. De waarde van de auto is hiermee minder en daardoor is het maandelijkse lease bedrag ook lager.

  • Vergelijk verschillende leasemaatschappijen met elkaar. Door een zorgvuldige vergelijking weet u precies welk bedrijf het best aan uw wensen voldoet en zo kunt u de keuze maken die voor u het voordeligst is.

  • Het is mogelijk dat u het leasecontract samen met uw partner tekent. Dit kan nodig zijn om het private lease contract financieel rond te krijgen. Hiermee draagt u samen met uw partner de verantwoording voor de private lease auto. Het is hierbij belangrijk om de kleine lettertjes goed te lezen en duidelijke afspraken met uw partner te maken over het delen van de auto.

  • De auto vaker laten staan kan ook een hoop geld besparen. Dit komt doordat u bij het tekenen van uw leasecontract een vast aantal kilometers per jaar afspreekt. Het maandelijkse bedrag wordt mede bepaald door het aantal kilometers dat u rijdt. Als u voor kleine afstanden een alternatieve manier van vervoer kiest, kunt u het maximale aantal kilometers per jaar verlagen waardoor uw maandelijkse tarief lager is.

De voordelen van private lease

Private lease is dé mobiliteitsoplossing voor wanneer u zonder groot aankoopbedrag in een nieuwe auto wilt rijden. U hoeft geen rekening te houden met schadevrije jaren of verzekeringen, want u rijdt voor één vast bedrag. Ook kunt u om de paar jaar (wanneer uw leasecontract afloopt) weer in een nieuwe auto rijden. Wanneer er iets mis is met de auto, hoeft u niks te betalen. Dit wordt betaald door de leasemaatschappij waarvan u de auto leaset. En wanneer u onverhoopt schade rijdt, hoeft u enkel het eigen risico te betalen; de rest is gedekt.

 

U kunt ook private leasen bij Broekhuis

Bij Broekhuis kunt u voordelig private leasen. U heeft keuze uit meer dan 14 merken met allemaal verschillende opties. Of u nu elektrisch, benzine of hybride wilt rijden, wij bieden in elke vorm een breed scala aan auto’s. Wanneer u geen nieuwe auto wilt leasen, kunt u ook voor occasion lease bij ons terecht. En wanneer u geen langdurig leasecontract wilt afsluiten, bieden wij ook de mogelijkheid om te shortleasen

Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden van private lease bij Broekhuis.

Heeft u nog vragen? Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!


 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1