- x 13.05.2022
Blog Vers van de rolband

Tips om ontspannen op de bonnefooi te reizen

Gaan en staan waar u maar wilt met de camper of caravan, dat is ultiem ontspannen. Houdt u er ook van om tijdens de vakantie rond te trekken in uw eigen tempo, zonder ergens aan vast te zitten? Wanneer u op de bonnefooi op vakantie gaat, kunt u altijd op zoek naar de zon. Wij hebben een aantal handige apps voor u op een rijtje gezet, zodat het reizen op de bonnefooi wel heel gemakkelijk wordt. Het enige wat u onderweg nodig heeft, is een opgeladen telefoon en toegang tot internet.

Camping Apps

Bent u onderweg en wilt u ergens overnachten? Er zijn verschillende camping apps die eenvoudig laten zien waar de dichtstbijzijnde campings in de omgeving te vinden zijn. Sommige apps kunt u ook nog eens koppelen aan een navigatie app, zodat u direct de route naar de camping kunt volgen. De twee bekendste camping apps zijn die van de ANWB (ANWB Camping App) en ACSI (ACSI Campings Europa).

Camperplaatsen

Als u met de camper op pad bent, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten op een camperplaats. Het is dan wel fijn om onderweg te kunnen zien waar op dat moment beschikbare camperplaatsen zijn. Dit is mogelijk met de app van de NKC. Deze app heet ‘Camperplaats’ en is gratis te downloaden. Zo vindt u eenvoudig en snel een overnachtingsplaats bij u in de buurt!

Freeontour

Bent u onderweg en wilt u uw reis toch een beetje ingepland hebben? Dat kan met de FREEONTOUR-app. Met deze app kunt u tussenstops invoegen, maar ook zoeken naar campings en camperplaatsen die helemaal aan uw wensen voldoen. Ook kunt u inspirerende reisbelevingen lezen én zelf toevoegen.

Buienradar

Wanneer u op vakantie bent is het ook fijn om te weten wat de weersvoorspellingen zijn op uw bestemming. Zeker als u van plan bent om veel buitenactiviteiten te doen! Met de bekende Buienradar app ziet u precies of en wanneer het gaat regenen. Zo kunt u daar toch een beetje rekening mee houden tijdens uw reis.

Tijd om te eten

Krijgt u trek in iets lekkers? Dan zijn apps als Restaurant Finder of TripAdvisor handig om op de telefoon te hebben. Hiermee kunt u zien welke restaurants er in de buurt zijn. Wel zo gemakkelijk als u in een onbekende omgeving bent. Via Restaurant Finder kunt u ook direct een tafel reserveren, zodat u zeker weet dat u er terecht kunt wanneer u aankomt.

Wij wensen u een fijne en onbezorgde vakantie toe!

Overnachten langs de weg

Wij wensen u een fijne en onbezorgde vakantie toe! En dat gaat nog beter lukken als u ook weet waar u in Europa langs de weg met een camper mag overnachten. Lees hier de blog over dat onderwerp.

Heeft u geen camper, maar wilt u wél genieten van een mooie camperreis? U kunt bij ons ook een camper huren!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1