Carver Enschede

Adres
Haaksbergerstraat 159
7513 EL Enschede
location
Openingstijden
  • Verkoop
  • Werkplaats
+ Toon meer

Koopavond op afspraak

+ Toon meer

Koopavond op afspraak

 

Uw officiële Carver-dealer in de provincie Overijssel

Welkom op de pagina van Broekhuis Carver Enschede. Wij zijn officieel dealer van dit elektrische, overdekte, compacte en zeer wendbare stadsvoertuig op drie wielen. Met Carver bieden wij particulieren en bedrijven de oplossing voor de zogeheten ‘last mile’. De Carver is ideaal voor de kortere afstanden en perfect voor in steden waar emissievrije zones zijn ingevoerd en bedrijfswagens op diesel uit stadscentra geweerd worden. Met de Carver rijdt u comfortabel. Manoeuvreren en inparkeren gaan heel gemakkelijk. Opladen kan snel en eenvoudig met de 230V stekker of adapterkabel.

Services
  • Er is een laadpunt aanwezig bij onze vestiging
  • Hier werkt u comfortabel verder tijdens het uitvoeren van het onderhoud
  • Gratis WiFi beschikbaar
  • In deze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.
Vervangend vervoer
  • Er zijn elektrische leenfietsen op deze vestiging aanwezig
  • Laat uw auto ophalen en weer thuisbrengen na het uitvoeren van onderhoud.
  • Huurauto's aanwezig op deze vestiging (prijs op aanvraag)
  • Er zijn leenfietsen op deze vestiging aanwezig

Broekhuis Carver Enschede

Onze medewerkers willen u onbezorgd rijplezier bieden. Dankzij Carver zetten wij weer een volgende stap om dit mogelijk te maken. Steden maken zich sterk voor bereikbaarheid, toegankelijkheid, leefbaarheid en veiligheid. Carver past goed bij de ambitie van Broekhuis om een compleet mobiliteitsaanbod te kunnen leveren. Broekhuis biedt haar particuliere en zakelijke klanten met de Carver een relevant, duurzaam en betaalbaar product.

Twee modellen en drie uitvoeringen

De Carver bestaat uit twee modellen: de Carver voor twee personen en de Carver Cargo met een laadruimte van 500 liter. De tweepersoons Carver biedt voldoende ruimte voor de inzittenden plus bagage. Bij slecht weer zit u overdekt en bij mooi weer kunt u dankzij het cabrio dak van de zon genieten. Met de Carver Cargo bent u als verantwoord ondernemer een rijdend reclamebord voor duurzaamheid. Alle spullen of pakketjes kunnen mee in de riante laadruimte. En zodra de weersomstandigheden het toelaten, doet u lekker de schuiframen open.
 
De Carver kent drie uitvoeringen: de Base die 45 kilometer per uur kan en de Speed+ met een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Zowel de Base als de Speed+ hebben een actieradius van 100 kilometer. Als derde uitvoering is er de Range+ die 45 kilometer per uur kan en een actieradius van 130 kilometer heeft.
 
Kom kennismaken
 
Wilt u kennismaken met de Carver en de unieke eigenschappen van dit voertuig ervaren? Kom dan langs aan Haaksbergerstraat 159 in Enschede. U bent van harte welkom!
 
Team Broekhuis Carver Enschede

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1