- x 10.03.2022
Blog Vers van de rolband

Comfortabel slapen in een Hymer camper

Overweegt u om een camper te kopen, maar twijfelt u over het slaapcomfort in verband met uw lengte? Wij horen in onze showroom vaak dat lange mensen problemen hebben met het vinden van de camper die het beste bij hen past. Met name omdat de bedden dan niet comfortabel liggen. Hymer heeft hier een oplossing voor die we graag met u delen.

Extra lange bedden

Zijn de bedden in de campers te kort voor uw lichaamslengte? Daar heeft Hymer een oplossing voor. Op de Hymer BMC-T 580 zit een optie waarmee u het bed kunt verlengen tot 215 centimeter. Dit gaat dan ten koste van een hangkastje, maar biedt u wel de mogelijkheid om heerlijk languit weg te kunnen dromen in uw camper. Een goede nachtrust draagt ook bij aan een ontspannen vakantie, dus is zeker niet onbelangrijk!

Schotellattenbodem voor meer comfort

Om extra comfortabel te slapen, kunt u bij de nieuwe Hymer campers kiezen voor een schotellattenbodem. Deze lattenbodems zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en bieden daardoor meer ondersteuning. Naast comfort biedt dit goede ventilatie. Een schotellattenbodem is extra sterk en kan gemakkelijk gewichten tot 150 kg aan. Bekijk bijvoorbeeld eens de Hymer Exsis-i 678. Deze camper is voorzien van een schotellatenbodem.

Kom tot rust tijdens uw vakantie

Heeft u vragen? Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij laten de Hymer campers graag aan u zien en geven u het advies dat bij u past. Met de juiste camper komt u helemaal tot rust tijdens uw vakantie!

Met een gerust gevoel de Europese wegen op?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1