- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen

Volkswagen Arteon Shooting Brake eHybrid nu ook als Elegance Business+

Volkswagen breidt haar Arteon-range uit. Om precies te zijn gaat het om de Shooting Brake met eHybrid-aandrijving. Was dit model voorheen uitsluitend als extra sportieve R-Line Business+ verkrijgbaar, tegenwoordig behoort een Elegance Business+ uitvoering ook tot de mogelijkheden. Met een ruime elektrische actieradius, een catalogusprijs van onder de € 50.000 en standaard vier jaar garantie is de VW Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ zakelijk zeer verantwoord.

Accent op chic

Maar u koopt deze nieuwe Volkswagen natuurlijk net zo goed voor de mooiigheid. De Arteon Shooting Brake Elegance Business+ onderscheidt zich van de R-Line uitvoering met chique looks en een hoogwaardige afwerking. Let bijvoorbeeld op de chromen details aan de buitenkant en eucalyptushouten accenten in het interieur. Voor de rest is ook deze Arteon van alle luxe voorzien: Keyless Acces, Digital Cockpit Pro, Discover Media navigatie, een elektrisch bedienbare achterklep en Travel Assist zijn allemaal standaard.

61 km in EV-modus

Met laatstgenoemde zet Volkswagen een nieuwe stap in de richting van (semi-)autonoom rijden. Maar er valt meer technologische innovatie te ontdekken in de Arteon eHybrid: de knappe PHEV brengt de inzittenden tot wel 61 km ver op één volle accu. De lithium-ion batterij is binnen 3,5 uur van 0 tot 100% op te laden, zodat dagelijks fluisterstil en geheel emissievrij kan worden gereden.

Standaard automaat

Er is al een Volkswagen Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ verkrijgbaar vanaf € 49.890. De flitsende VW beschikt altijd over een automaat en maar liefst 4 jaar fabrieksgarantie. Nu te bestellen bij Broekhuis.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1