- x 31.08.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Audi

Audi toont drie nieuwe concept cars op IAA

Audi gebruikt de IAA in München als decor voor een reeks nieuwe studiemodellen. Met de skysphere concept, grandsphere concept en urbansphere concept gunt het merk ons een blik in de toekomst van Audi.

skysphere concept: luxe elektrische roadster

Om met de eerste te beginnen: de skysphere concept is een volledig elektrisch aangedreven, luxe roadster. Het design schetst alvast wat we kunnen verwachten van nieuwe Audi-modellen die in het verschiet liggen. Dit betekent strakke lijnen en veel elementen die de nadruk leggen op emotie.

Variabele wielbasis

Het flexibel in te delen platform is eveneens gemaakt om iets los te maken bij de inzittenden. Zo is de variabele wielbasis te gebruiken als pure sportauto, maar kan deze net zo goed worden omgetoverd tot comfortabele Grand Tourer.

Het interieur is ook een belevenis op zich. Audi spreekt van een interactieve ruimte. Samen met het digitale ecosysteem en het uitgesproken ontwerp uit de koker van Audi Design Studio Malibu, kan gerust worden gesproken van een heuse belevingsunit op wielen.

grandsphere concept & urbansphere concept

Ook de andere twee Audi prototypes, de grandsphere concept en urbansphere concept, maken deel uit van het nieuwe hoofdstuk van het Duitse premiummerk uit Ingolstadt. Welke vorm deze modellen exact krijgen, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1