- x 08.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW

Nieuw: De BMW 2 Serie Active Tourer.

Groter, gestroomlijnder en innovatiever dan ooit. BMW introduceert de compleet nieuwe 2 Serie Active Tourer. De meest praktische 2 Serie tot nu, veelzijdig inzetbaar en met het hoogste technische comfort.

Eigenwijs lid van de BMW-Familie

Op het eerste gezicht is de 2 Serie Active Tourer direct als moderne BMW te herkennen. En dat houdt inderdaad in dat het meest praktische model van de BMW-Familie een eigenwijs front krijgt, compleet met een opmerkelijk grote nierengrillle. De roosters worden standaard geflankeerd door Full LED-koplampen en ook de achterlichten zijn LED exemplaren. De zijspiegels plakt BMW voortaan niet meer op de A-stijlen, maar op de portieren. De 2 Serie Active Tourer is 2 centimeter gegroeid en kan 470 tot 1.455 liter bagage kwijt.

Technisch comfort

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is er als benzine, diesel, MHEV én PHEV. Een 10,25 inch digitaal instrumentarium is standaard, net als Full LED-koplampen, Park Assist en een achteruitrijcamera. Het infotainmentscherm meet 10,7 inch en is gekoppeld aan BMW's iDrive inclusief Operating System 8 technologie uit de elektrische BMW iX. Het BMW Curved Display en de BMW Intelligent Personal Assistant zorgen voor een intuïtieve en nieuwe gebruikservaring.

Plug-in hybrides

Er komen twee plug-in hybridemotoren beschikbaar, met vermogens van 245 (225e) tot 326 pk (230e). Beide versies zijn voorzien van een 14,9 kWh accu, hebben een laadvermogen van 7,4 kW én beschikken standaard over xDrive. De lichtste benzinemotor is de 218i met 136 pk, de MHEV-uitvoering levert minimaal 170 pk. Een 360 graden camera, Active Cruise Control en M-onderstel zijn optioneel.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1