- x 21.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW

De BMW 4 Serie Gran Coupé: vanaf 13 november bij Broekhuis in de showroom

De 4 Serie Gran Coupé van BMW is een vooruitgang als het gaat om rijdynamiek en staat vanaf 13 november 2021 bij Broekhuis in de showroom! De Cran Coupe heeft een grote nierengrille, een relatief sterk aflopende daklijn en een grote vijfde deur.

Indrukwekkend uiterlijk

Aan het front van de nieuwe Gran Coupé treffen we de bekende verticale nierengrille aan, welke halverwege onderbroken wordt door een kentekenplaat. De scherpe LED-koplampen kijken eigenwijs de wereld in en waar de 4 Serie Coupé reguliere deurhendels heeft, is de Gran Coupé voorzien van geïntegreerde hendels. Kortom, een indrukwekkende verschijning én binnenkort te bewonderen bij Broekhuis in de showroom!

Sportieve performance

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé zorgt gegarandeerd voor een sportieve rit, waar de reis ook naartoe gaat. De “grande” sportieveling laat zich voortbewegen door minimaal 184 pk aan turbo-benzinepower. Het xDrive vierwielaandrijfsysteem is te combineren met twee topmodellen: de M440i en 420d. Welke motorisering u ook kiest, in de BMW 4 Serie Gran Coupé u krijgt standaard een 8-traps Steptronic transmissie. Optioneel is een 8-traps Steptronic Sport transmissie beschikbaar waarmee u ook zelf kunt schakelen met behulp van de schakelpaddles aan het stuurwiel.

Het wachten duurt niet lang meer: De BMW 4 Serie Gran Coupé staat vanaf 13 november 2021 in de showroom bij Broekhuis!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1