- x 14.12.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW

Dit is de BMW i4: een Gran Coupé met elektrische superkrachten

Op alle fronten is de i4 een primeur voor BMW. 100% elektrisch aangedreven en met baanbrekende performance maakt deze BMW i4 een verpletterende indruk!

Bijzonder en elektrisch

Dat de i4 de eerste 100% elektrisch aangedreven Gran Coupé van het merk is, is niet het enige wat deze BMW zo bijzonder maakt. Het is namelijk ook voor het eerst dat BMW een compleet nieuw model introduceert met een elektromotor vóór de versie met conventionele brandstofmotor. De BMW i4 (G26) is de elektrische variant van de nieuwe 4 Serie Gran Coupé, die kort erna aan het publiek werd voorgesteld.

Een uiterlijk met een blauw randje

Een progressief design kenmerkt de i4. Het strakke lijnenspel met hier en daar de nodige futuristische trekjes, trekken al van een afstand uw aandacht. Met name de i Blau accenten vallen op en maakt deze i4 stijlvol, vernieuwend maar bovenal een échte BMW. Door de lage, geleidelijk aflopende daklijn is de BMW i4 een volwaardige coupé. De op de 4 Serie Coupé geïntroduceerde verticale nierengrille zien we ook op de elektrische BMW terug.

Een mix tussen traditioneel en toekomst

Als we een kijkje binnenin de BMW i4 nemen, zien we een mix tussen traditioneel BMW en het BMW van de toekomst. De op de bestuurder gerichte cockpit is vertrouwd, analoge tellers doen echter niet meer mee. BMW maakt gebruik van een Curved Display waarbij het 12,3 inch grote digitale instrumentenpaneel optisch samensmelt met de 14,9 inch Touch Control Display. Niet alleen indrukwekkend, het werkt ook nog eens ergonomisch! De Digital Services maken het gemakkelijke gebruik van de BMW helemaal af, Apple CarPlay zorgt voor verdere verbinding met de elektrische GT.

De overstap naar elektrisch rijden was nog nooit zó aantrekkelijk! U vindt hier meer informatie over de BMW i4. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1