- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW

BMW iX3 vernieuwd

BMW heeft de iX3 vernieuwd. Dat lijkt wat snel na amper een jaar op de markt te zijn, maar BMW heeft hier goede redenen voor. Zo wil het merk de elektrisch aangedreven SAV 100% in de pas laten lopen met de onlangs gefacelifte X3 en X4. Bovendien is een M Sportpakket voortaan standaard, om de sportieve kant van elektrisch rijden extra te belichten.

Optisch aantrekkelijker dan ooit

Het resultaat van de aanpassingen is een front à la non-elektrische iX3. Platter vormgegeven koplampunits, een nieuwe nierengrille die optisch aan elkaar is verbonden, gemodificeerde M Sport bumpers en compleet andere achterlichten maken van de BMW iX3 een nóg aantrekkelijkere verschijning dan het al was. Karakteristieke i Blau exterieuraccenten onderstrepen het elektrische DNA van deze BMW SAV.

BMW Live Cockpit Professional

Binnenin wordt de lijn der verandering op overtuigende wijze doorgetrokken met een nieuw dashboard zoals we dat tegenwoordig ook uit de X3, X4, 3 Serie én 4 Serie kennen. BMW Live Cockpit Professional inclusief 10,25 inch digitaal kleurendisplay en Intelligent Personal Assistant is altijd inbegrepen. Ook het 12,3 inch grote infotainmentscherm centraal op het dashboard behoort standaard tot het iX3-pakket. Beide systemen ondersteunen de weergave van bijvoorbeeld de actieradius.

Elektropower onverminderd groot

De elektrische range is zeker een bezichtiging waard: het totale rijbereik van 461 km (WLTP) is nog net zo indrukwekkend. En ook de power van de 74 kWh (bruto: 80 kWh) grote accu is identiek aan die van zijn voorganger. De 286 pk / 400 Nm sterke iX3 sprint binnen 6,8 seconden vanuit stilstand de 100 km/h voorbij. Toch tussentijds even opladen? Met 150 kW laadvermogen wordt er elke 10 minuten zo’n 100 kilometer extra aan de actieradius toegevoegd.
De nieuwe BMW iX3 is verkrijgbaar bij Broekhuis vanaf € 69.000 en te bestellen als Executive of extra luxe High Executive.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1