- x 21.06.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW Motorrad

BMW Motorrad presenteert de BMW M 1000 RR als het jubileummodel M RR 50 Jaar M

Exclusief speciaal model met de krachtigste letter ter wereld.

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van BMW M GmbH, presenteert BMW Motorrad het M 1000 RR 50 Years M jubileummodel. De kleur is Sao Paulo Yellow finish en dit unieke model heeft het historische 50 Years BMW M embleem. Met zijn opvallende M-kleuren beantwoordt dit jubileummodel aan de M-filosofie en de racegeest van bijna 100 jaar motorfietsbouw door BMW Motorrad en 50 jaar BMW M-voertuigen. M staat wereldwijd synoniem voor race-succes en de fascinatie voor high-performance BMW-modellen en is gericht op klanten met bijzonder hoge eisen aan prestaties , exclusiviteit en individualiteit.

De M RR 50 Years M wordt standaard geleverd met M Competition pakket met M carbon- en gefreesde onderdelen, M Endurance ketting, een geëloxeerde zwenkarm van aluminium, het duopassagierspakket alsmede de activeringscode voor de M GPS laptrigger.

Racing DNA tot in het detail

Ook buiten de weg is de M RR 50 Years M compromisloos op performance gericht: Want met de M Cover Kit, de montagestandaard Sport met de montagestandaardbevestigingen alsmede het motorfietstapijt is de M RR klaar voor elk racecircuit en voor nieuwe successen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1