- x 27.01.2022
Nieuws algemeen Broekhuis helpt

Doe mee met de 40e Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk

Op zaterdag 12 maart 2022 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk georganiseerd. Een gezellig hardloopfestijn door Harderwijk waar traditiegetrouw veel van onze  collega‚Äôs, klanten en relaties de stoute schoenen aantrekken en meelopen in de halve marathon, de 10 of de 5 kilometer.

Loop dit jaar ook mee!

De Halve Marathon Harderwijk is een sportief evenement over een gevarieerd parcours in het gezellige Harderwijk, dit jaar alweer voor de 40ste keer. Het loopprogramma biedt mogelijkheden voor iedereen. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden. Is een Halve Marathon (nog) te ver of past het niet in de trainingsopbouw, dan is dat geen probleem want tegelijkertijd met de Halve Marathon is de start van de 10 km. Vanaf 12 jaar mag er ook deelgenomen worden aan de 5 km.

Voor de allerkleinsten: doe mee met de Kidsrun!

Ook dit jaar kunnen de allerkleinsten zich inschrijven voor de Kidsrun. Voor de Kidsrun is er in 2022 eveneens een prijsuitreiking bij zowel de meisjes als de jongens. Hierbij wordt de volgende leeftijdsindeling gehanteerd: 5 en 6 jaar, 7 en 8 jaar, 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar.

Elke deelnemer ontvangt:

  • Een uniek Broekhuis loopshirt (+ afbeelding)
  • 20,- euro startgeld
  • Sponsoring Jeugdfonds Sport
  • Hapje & drankje na afloop

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 februari 2022 door een mail te sturen naar: tuurlijkloopikmee@broekhuis.nl Graag met naam, adres, afstand, geboortedatum en shirtmaat, dan verzorgen wij de inschrijving!

Op dit moment weten we nog niet of en welke coronamaatregelen er gelden op 12 maart 2022. Houd hier het laatste nieuws in de gaten!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1