- x 23.05.2023
Nieuws algemeen Broekhuis helpt

Een steentje bijdragen met het kopen van uw auto

50 euro per auto naar schoolproject

Broekhuis Zwaag doneert bij iedere verkochte auto een bedrag van €50 aan het schoolproject van Stichting Moving Mountains. Op deze manier draagt ook u bij aan de toekomst van deze kinderen. Stichting Moving Mountains zet zich namelijk in voor de bouw van een middelbare school in Ngababo, Tanzania. Voor veel kinderen in die regio is het onmogelijk om naar school te gaan, omdat er momenteel slechts één andere middelbare school daar gevestigd is. Dit gaat filiaalmanager Richard Koster en zijn team aan het hart. Bijdragen is nu de missie van Broekhuis Zwaag.

Met hun acties gooien ze een steentje in een vijver. Die kringen worden groter en groter, en raken steeds meer mensen.

- Marjon Wagenaar, Accountmanager Broekhuis Zwaag

 

Positieve impact in Tanzania én lokaal

Hoewel Stichting Moving Mountains zich inzet voor een schoolproject in Tanzania reiken hun acties veel verder dan dat. Zij richten zich ook op basisschool- en middelbare schoolleerlingen in Nederland. Door samenwerkingen met scholen aan te gaan, brengen zij deze leerlingen bewustwording bij en bedenken zij activiteiten om hen te leren dat je samen bergen kunt verzetten. Juist omdat zij geloven dat de jeugd het verschil kan maken.

De inzet voor zelfredzaamheid

Wat begon als een initiatief van een groep ambitieuze vrienden, is uitgegroeid tot een professioneel team van toegewijde mensen. Een groep mensen dat de noodzaak voelt om te helpen en nu belangeloos aan het project werkt om het woord te verspreiden, te zorgen voor een transparante en professionele organisatie en fondsen te werven voor het schoolproject.

Alles wat Stichting Moving Mountains doet staat in het teken van zelfredzaamheid. Onze fundering is liefde en passie voor het helpen van anderen.

- Sophie Nieuwenhuijs, secretaris Stichting Moving Mountains

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1