- x 21.03.2022
Nieuws algemeen Broekhuis helpt

Rijdt u mee en steunt u daarmee ons project in Cuba en Mexico?

Sinds jaar en dag organiseert NET Foundation met Broekhuis als hoofdsponsor, de Broekhuis - NET rally. Het doel van deze rally is geld inzamelen voor onze stichting, die als missie heeft: het online Bijbelgetrouw toerusten en bemoedigen van voorgangers en kerkelijk werkers, zodat zij met hart, hoofd en handen het Evangelie kunnen delen in hun omgeving.
 

Wat bieden wij?

U krijgt een volledig verzorgde rally aangeboden, inclusief routeboekje, een instructiepresentatie door professionals, hapjes en drankjes, en een gezellige middag en avond. Vanuit Putten wordt er een prachtige route uitgezet over de Veluwe.

Tijdens deze rally gaat het niet om snelheid, het is meer een puzzelrit, dus onervaren deelnemers kunnen zeker meedoen. Het gaat om gezelligheid met een sportief aspect.

U kunt zich als een equipe van 2 personen aanmelden met elk type/merk auto. Afgelopen jaren reden er zowel youngtimers als oldtimers mee, naast de vele gloednieuwe auto’s. Aan u de keuze.
Door mee te doen aan deze rally, levert u indirect een bijdrage aan de opleiding van de pastors in Mexico en Cuba.
 

Programma & inschrijven

Wilt u meedoen met één of meerdere tweetallen, of wilt u uw relaties een mooie middag en avond aanbieden? De inschrijving voor deze rally kent een limiet van 50 equipes. Per equipe van twee personen wordt het bedrag van € 500,- gevraagd. U ontvangt hiervoor een giftverklaring voor uw boekhouding. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om een extra gift te doen als u ons werk een warm hart toedraagt. Ook is het mogelijk een advertentie (half A4 formaat) te laten plaatsen in het rallyboekje voor € 350,-.
U kunt zich alvast inschrijven via een voorinschrijving, deze is tot 1 juni 2022.
 

Wat u kunt verwachten:

  • Om 13:00 uur wordt u verwacht in Putten, waar een programma wordt gepresenteerd, vervolgens gaat u de route rijden.
  • Rond 18:00 uur hopen we alle equipes veilig en voldaan weer te mogen ontvangen bij de start locatie en starten we met een heerlijke BBQ. Een professionele kok van La Carne zal de BBQ begeleiden.
  • Er zal een veiling worden gehouden, die ook volledig ten goede komt aan Mexico en Cuba.
  • Tijdens de BBQ is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken en na te genieten van de prachtige rit. Tijdens dit samenzijn zal er ook een prijsuitreiking van de rally zijn.

Hoe doet u mee?

De voorinschrijving is tot 1 juni 2022 via https://www.steunnetfoundation.nl/order/inschrijven-rally/26/
 
Zien wij u donderdag 23 juni voor deze rally? Graag tot dan!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1