- x 16.02.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

Broekhuis: Ambitieuze dealer van ŠKODA

Traditioneel heeft de Tsjechische autofabrikant ŠKODA de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Wij mochten dit jaar deze prijs in ontvangst nemen, als waardering voor de positieve groei die wij als Broekhuis ŠKODA hebben doorgemaakt. We zijn trots op deze titel en bedanken graag iedereen die ons heeft geholpen om dit te realiseren.

Aanmoedigingsprijs voor ambitieuze dealer

De aanmoedigingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt door ŠKODA als blijk van waardering voor de ambitieuze dealer. Broekhuis is ŠKODA dealer in de regio Noord-Holland met meerdere vestigingen. Dagelijks werken we hard onder het motto ‘alles voor de enthousiaste klant’. Als mensgerichte organisatie investeren wij in een duurzame relatie met klanten, collega’s en leveranciers. Het lukte dan ook om te groeien in de regio in de leasemarkt én in verkooptaantallen. Met het ontvangen van deze prijs weten wij zeker dat onze inzet gewaardeerd wordt door onze klanten. Bedankt voor uw vertrouwen en waardering!

ŠKODA spreekt met deze prijs waardering uit voor de positieve manier waarop Broekhuis zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. ŠKODA: ‘Het is de ambitieuze dealer in een jaar tijd gelukt om de mensgerichte Broekhuis cultuur in het overgenomen bedrijf in te bedden.’ Een mooi compliment en een mooie titel waarvan we de viering graag met u delen!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1