- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volvo

Care by Volvo: het flexibele auto-abonnement van Volvo

Zie het als een vorm van privélease, maar dan anders. Flexibeler. Completer. Care by Volvo biedt de mogelijkheid aan om binnen één maand tegen een vast maandbedrag een nieuwe Volvo te rijden mét All-Inclusive abonnement. Deze constructie is ideaal voor wie nu een nieuwe Volvo wil rijden, zonder daarvoor meteen de spaarpot te willen openbreken. Bovendien mag u het 30 dagen lang geheel vrijblijvend uitproberen; u zit nergens aan vast.

Kies uw looptijd: flexibel of vast

Gedurende de eerste 30 dagen zijn er geen opzegkosten van toepassing. Bevalt het auto-abonnement van Volvo? Dan kunt ook later een beroep doen op onze flexibiliteit: Care by Volvo is op elk moment opzegbaar en heeft na de proefperiode een opzegtermijn van slechts 3 maanden. U weet nu al dat u er minimaal 4 jaar van wilt profiteren? Kies dan voor een vaste looptijd van 48 maanden.

Snel, transparant en All-Inclusive

Tussentijds wisselen van Volvo kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur 3 maanden van tevoren aan ons door, dan kunnen wij uw volgende Volvo alvast voorbereiden. Care by Volvo afsluiten kan heel eenvoudig en aanmelden doet u ‘gewoon’ online. Transparantie is alles: er zijn geen verborgen kosten en alle praktische zaken zijn bij het abonnement inbegrepen.

Configureerbaar of uit voorraad leverbaar

Zo rijdt u bijvoorbeeld al een nieuwe Volvo XC40 Recharge Pure electric vanaf € 649 per maand. Dat is inclusief periodiek onderhoud, direct vervangend vervoer, APK, Volvo Cars App, 24/7 pechhulp, verzekeringen en een flexibel kilometerpakket. Staat uw Volvo niet op voorraad? Stel hem zelf samen en rijdt binnen 3-6 maanden een Volvo naar wens.

Bekijk hier alle actuele informatie over Care by Volvo.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1