- x 01.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Fiat

Fiat 500X Yacht Club Capri opent het dak

De Fiat 500X is een heuse publiekslieveling, net als de 500 hatchback waar deze stijlvolle SUV van afstamt. Om het onderscheid te kunnen blijven maken, presenteert Fiat enkele nieuwe uitvoeringen. Waaronder de Dolcevita, welke exclusief leverbaar is als gelimiteerde 500X “Yacht Club Capri”. Dit betekent dat het dak er letterlijk vanaf gaat met deze bijzondere Fiat!

Geïnspireerd op de schoonheid van Capri

Fiat heeft de 500X line-up als volgt opgebouwd: er is een stoere Cult, een avontuurlijke Cross en een Sport voor wie het wel een toefje sportiever mag. Full LED-koplampen + mistampen, 18 inch grote lichtmetalen velgen en een Uconnect-systeem met navigatie maken van de Sport uitvoering een flitsende verschijning. Nog een tandje exclusiever is de speciale Fiat 500X Dolcevita: een op de Sport gebaseerde Limited Edition inclusief nieuwe soft-top à la “Yacht Club Capri”. De Fiat is geïnspireerd op de schoonheid van Capri, een eiland gelegen bij Napels.

Een zee van nautische stijl

De blauwe carrosseriekleur en soft-top van deze smaakvolle “cabrio” verwijzen rechtstreeks naar de Middellandse Zee. Ook het interieur van de Yacht Club Capri weerspiegelt een zee van nautische stijl, met beige lederen bekleding en een chique dashboardafwerking. De Fiat 500X Yacht Club is gemaakt om ‘het goede leven te vieren op z’n Italiaans’.

Ontdek bij uw Broekhuis Fiat dealer wat dat precies inhoudt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1