- x 19.08.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Fiat Professional

Opgefriste Fiat Doblo voor modeljaar 2022

De Fiat Doblo voor modeljaar 2022 heeft van Fiat een grondige opfrisbeurt gekregen. Zo beschikt de Doblo over een nieuw multimediasysteem en is hij voortaan leverbaar als ‘S’ en ‘Trekking’. Ook zijn er vernieuwde, zuiniger motoren voor de Doblo.  

Multimedia en connectiviteit

De vernieuwde Doblo heeft een 7-inch multimediasysteem dat Apple CarPlay en Android Auto ondersteunt. Ook smartphone-connectie is mogelijk. Met dat laatste zijn bijvoorbeeld op afstand portieren te vergrendelen of bandenspanning en tankinhoud te controleren. In geval van pech of diefstal maakt een speciale app snel contact met hulpdiensten mogelijk.

Twee varianten: S en Trekking

De S-variant van de Doblo staat voor de standaard versie. De Trekking staat hoger op zijn wielen en heeft duidelijk herkenbare ‘Trekking’ stijlaccenten. Ook heeft de Doblo Trekking onder meer standaard airco, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armleuning en een schuifdeur. Verder beschikt de Doblo Trekking over uitgebreide tractiecontrole en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Vernieuwde motoren

De Fiat Doblo 2022 heeft een vernieuwde 1,6 MultiJet2 dieselmotor met 90, 105 of 120 pk. De eerste en lichtste motor is alleen leverbaar in de ‘S’-variant. De vernieuwde motoren zijn door Fiat ontwikkeld met het oog op de nieuwste emissienormen. Ze zorgen volgens Fiat voor een lager brandstofverbruik, dat de vernieuwde Doblo tot 4% zuiniger maakt dan voorheen.

Meer informatie

Meer informatie over de Fiat Doblo voor modeljaar 2022 vindt u hier. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Uw Broekhuis Fiat Professional dealer vertelt u graag meer over de vernieuwde Fiat Doblo.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1