- x 01.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford

Ford Mustang Mach-E Frost White doorbreekt contrast

Van een “Black on Black” uitvoering kijkt niemand tegenwoordig meer op. Laat staan van een tweekleurig ex- en interieur met zwart als contrasterende tint. Maar hoe zit het met wit op wit editions? Ford lijkt met de Mach-E Frost White het wiel opnieuw uit te vinden als het om kleurstellingen gaat. De elektrisch aangedreven SUV is namelijk witter dan wit, tot in detail.

Star White versus Oxford White

De naam Frost White is niet bepaald uit de lucht komen vallen, want cooler dan deze Ford Mustang Mach-E wordt het simpelweg niet. De wit-op-wit styling omvat een Star White Metallic tri-coat carrosseriekleur in combinatie met unieke Star White buitenspiegelkappen plus wielkastlijsten. Zelfs de iconische ponybadges zijn Oxford White uitgevoerd. Voor de 19 inch aluminium wielen bedacht Ford een blank-metalen afwerking en fraaie uitsparingen in Oxford White.

Thema cool aan boord

Het thema “cool” wordt binnenin de Mach-E in stijl voortgezet. Al zou een kraakhelder witte afwerking hier wat ver gaan. De stoelen, middenarmsteunen en deurpanelen zijn daarom Light Space Grey van kleur en het dashboard heeft een Bright Silver element inclusief zeshoekig patroon. Om het geheel af te maken is de badge op het stuurwiel wél Oxford White gespoten.

Extended Range

Het Mustang Mach-E Frost White pakket is later dit jaar exclusief verkrijgbaar op de Mustang Mach-E Extended Range met vierwielaandrijving en de optie Technology Pack+.

Vraag uw Broekhuis Ford agent gerust naar de mogelijkheden! 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1