- x 01.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford

Ford presenteert de nieuwe Fiesta: expressieve vormgeving en onderscheidende uitvoeringen.

Met een zelfverzekerd nieuw design en voorzien van een uitgebreid technologiepakket, presenteert Ford de nieuwe Fiesta. De nieuwe Ford is leverbaar met een mild hybride aandrijflijn en is daarmee klaar voor de toekomst.

Onderscheidend design

De nieuwe vormgeving van de Fiesta omvat een hogere motorkap en een hoger geplaatste grille waarbij het Ford-logo nu in de grille gemonteerd is in plaats van op de rand van de motorkap. Zeven nieuw ontworpen lichtmetalen velgen vullen het nieuwe, stoere carrosseriedesign fraai aan én er zijn twee nieuwe carrosseriekleuren: Boundless Blue en Beautiful Berry. Elke variant van de Fiesta heeft een eigen karakter, een specifiek design voor het dashboard en de grille. De basic Connected, de luxere Titanium, de sportieve ST-Line en de stoere en avontuurlijke Active vormen de basis voor de modelopbouw.

Technologie van de nieuwste generatie

Een intelligente en verbonden rijbeleving klinkt al goed, laat staan als daar technologische verbeteringen bij komen kijken. In de nieuwe Fiesta is Wrong-Way Alert1 een van de toevoegingen aan de geavanceerde rijassistentiesystemen. Op basis van informatie van de achter-de-voorruit-geplaatste camera én van het navigatiesysteem, geeft het systeem optische en geluidssignalen om de bestuurder te waarschuwen als hij via de afrit een snelweg dreigt op te rijden. Andere toevoegingen zijn onder meer Adaptive Cruise Control met start-stopsysteem en verkeersbordherkenning1, ontwikkeld om een veilige afstand te bewaren tot de voorligger.

Zuinig rijden door geëlektrificeerde aandrijflijn

Niet alleen is de nieuwste Fiesta qua looks erop vooruitgegaan, de nieuwe Ford rijdt mede dankzij de EcoBoost Hybrid 48-volt mild hybride aandrijflijn en de EcoBoost-benzinemotor zuinig, verfijnd en vlot. Als bestuurder kan er tijdens het rijden gekozen worden uit de rijmodi Normal, Sport en Eco Drive. Kortom, alles om het rijden in de nieuwe Ford Fiesta zo aangenaam mogelijk te maken!
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1