- x 18.09.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford Bedrijfswagens

Ford's toewijding aan elektrische mobiliteit

Ford zet een grote stap in de wereld van elektrische mobiliteit met de introductie van de nieuwe Ford E-Transit Courier. Deze compacte elektrische bestelauto maakt deel uit van het wereldwijde offensief van Ford, waarbij meer dan $50 miljard wordt geïnvesteerd om een toonaangevende rol te spelen in de elektrische revolutie. Naast het vergroten van het elektrische aanbod zet Ford ook in op connectiviteit, efficiëntie en lagere operationele kosten om aan de behoeften van bedrijven te voldoen.

Productiviteit en laadcapaciteit

De nieuwe Ford E-Transit Courier is ontworpen met het oog op maximale productiviteit. Dankzij geavanceerde technologie van Ford Pro is het voertuig volledig verbonden, wat helpt bij efficiëntieverbeteringen. Bovendien heeft het een aanzienlijk grotere en flexibelere laadruimte dan het vorige model, met een indrukwekkend laadvolume van 2,9 m3. Dit betekent dat de E-Transit Courier 25 procent meer laadruimte biedt dan zijn voorganger, waardoor bedrijven meer goederen kunnen vervoeren.

Oplaadmogelijkheden

Elektrische mobiliteit vereist geavanceerde oplaadmogelijkheden, en Ford heeft dat begrepen. Met Ford Pro Charging kunnen gebruikers thuis, op het werk of via openbaar laden eenvoudig opladen. Thuis opladen met 11 kW AC duurt ongeveer 5,7 uur, terwijl snelladen met een capaciteit tot 100 kW mogelijk is. Slechts 10 minuten laden kan resulteren in een extra rijbereik van 87 kilometer, en het opladen van 10 tot 80 procent duurt minder dan 35 minuten. Bovendien krijgen eigenaren van de E-Transit Courier een jaar lang gratis toegang tot het BlueOval Charge Network, met een groeiend aantal openbare laadpunten.

Connectiviteit en comfort

Het interieur van de E-Transit Courier is ontworpen met het oog op comfort en efficiëntie. Het beschikt over moderne technologie, zoals een 12-inch digitaal instrumentencluster en een 12-inch touchscreen met SYNC 4 voor infotainment en navigatie. Draadloze compatibiliteit met Android Auto en Apple CarPlay is standaard, en het innovatieve Office Pack maakt het gemakkelijker voor chauffeurs om tijdens hun ritten te werken en papierwerk af te handelen.

Veiligheid en lagere onderhoudskosten

Veiligheid staat voorop bij Ford, en de E-Transit Courier is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Adaptive Cruise Control en Blind Spot Information System. Bovendien kunnen wagenparkbeheerders de voertuigen op afstand in- en uitschakelen om diefstal of ongeoorloofd gebruik te voorkomen. Ford Pro Service verwacht dat de onderhoudskosten van de E-Transit Courier minstens 35 procent lager zullen zijn dan die van dieselmodellen, wat de totale cost of ownership verder verlaagt.

Toekomst van elektrische mobiliteit

Met de introductie van de nieuwe Ford E-Transit Courier zet Ford een belangrijke stap in de richting van elektrische mobiliteit en de transitie naar emissievrij vervoer. Het voertuig biedt bedrijven een krachtige en efficiënte oplossing om aan hun transportbehoeften te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst. Dit, in combinatie met Ford's wereldwijde investeringen in elektrische mobiliteit, laat zien dat Ford vastbesloten is om een duurzamere mobiliteitsoplossing te bieden voor bedrijven over de hele wereld.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1