- x 21.04.2021
Blog Klanten vertellen

‘We noemen onze Q7 ook wel de tank’

Wat heb je met auto’s?

Ik vind Duitse auto’s erg mooi. Je kunt mij gerust een liefhebber noemen, maar ik zie de auto niet als statussymbool. Zolang hij goed bevalt en niet stuk gaat, rijd ik ermee door. Vandaar ook dat ik deze Broekhuis (bedrijfs-)auto na bijna 10 probleemloze jaren nog steeds in mijn bezit heb. We noemen hem ook wel ‘de tank’, omdat hij niet kapot te krijgen is.

We gebruiken de Q7 geregeld als klankbord

Wat rijd je precies?

Een Audi Q7 3.0 TDI quattro S line uit 2011. Een ongelooflijk goede, comfortabele én ruime auto. Een paar jaar geleden liet ik hem wrappen om een keer wat nieuws te proberen, maar hij is gewoon té goed om weg te doen. De krachtige 6-cilinder geeft je het gevoel dat je altijd overcapaciteit hebt. Daarnaast is de akoestiek subliem; er heerst veel rust aan boord, wat fijn is omdat we de Q7 als een rijdend kantoor beschouwen en hier ook veel belangrijke gesprekken in voeren. Bovendien maakt de stilte het luisteren naar de geweldige geluidsinstallatie extra prettig. We gebruiken de Q7 geregeld als klankbord voor nieuwe muziek; een prima referentie. Ook worden geluiden van buitenaf maximaal gefilterd als we tijdens een lange rit besluiten liedjes te componeren. Dit verklaart meteen de noodzaak van veel ruimte: voor onze instrumenten. Als we op tournee zijn, zijn we natuurlijk standaard met z’n drieën, dus er gaan nogal wat spullen mee. Een chauffeur is overbodig; er is altijd wel iemand fit genoeg om te sturen. Geen straf in de Q7.

Hoe lang ben je klant bij Broekhuis?

Mijn management kwam in 2010 voor het eerst in contact met Guido Derksen, Accountmanager bij Broekhuis Audi. Nadat collega Jan Smit de loftrompet had gestoken over dit bedrijf en hun auto’s, ging ik ook overstag. Sindsdien heb ik altijd een hele goede relatie met Guido. Ik kan op hem en de Broekhuis service rekenen. Dat is belangrijk. Bovendien vind ik de persoonlijke benadering erg fijn. De gesprekken gaan verder dan alleen over auto’s.

Als je autorijden met één van je liedjes zou vergelijken?

‘De toekomst’: dat is een vlot en stoer nummer; een heerlijke autorijdplaat. Ik vind het daarom wel bij Audi passen. In het bijzonder bij de Q8. Als je het over toekomstmuziek hebt… Nee, ik ben nog lang niet uitgekeken op mijn Q7. Maar mocht het er ooit van komen, dan maakt de Audi Q8 een goede kans. Inderdaad: een auto van de toekomst, voor de toekomst. Wie weet.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1