- x 01.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Jaguar

Jaguar voorziet XE en XF van update

De Jaguar XE en XF hebben recentelijk nog een fraaie facelift ondergaan, dus blijven de laatste updates beperkt tot wat technische innovaties op het gebied van connectiviteit. Uitzondering hierop is de Jaguar XE R-Dynamic Black, voorzien van contrasterend zwarte exterieurelementen.

Android Auto en Apple CarPlay voortaan draadloos

Het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem kennen we reeds uit bestaande Jaguar XE- en XF-modellen. Binnenkort wordt hier een draadloze versie van Android Auto en Apple CarPlay aan toegevoegd. Bovendien is het vanaf de update mogelijk om twee smartphones tegelijk te koppelen aan het Pivi-systeem. Ook handig: de software kan over-the-air (SOTA) worden uitgevoerd op elke moderne XE en XF met Pivi (Pro) aan boord.

Meer keuze, meer sfeer

Updates die exclusief voor de allernieuwste XE’s en XF’s beschikbaar worden, zijn een signaalversterker voor de draadloze telefoonlader, een uitgebreider sfeerverlichtingspakket met 30 verschillende kleuren in plaats van 10, en een toevoeging op een bestaande uitvoering van de Jaguar XE.

XE R-Dynamic Black

De Jaguar XE R-Dynamic Black is in basis een R-Dynamic voorzien van een Black Pack. U moet dan denken aan verschillende exterieurdetails afgewerkt in hoogglans zwart, zoals de grille, raamlijsten, buitenspiegelkappen, emblemen en typeaanduiding. Met deze contrasterend zwarte laklaag legt Jaguar letterlijk het accent op het sportieve DNA van de vierdeurs sportsedan.

Binnenkort bij Broekhuis Utrecht.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1