- x 29.06.2020
Nieuws algemeen Broekhuis helpt

Broekhuis helpt ook tijdens deze bijzondere tijden

De rugzakken voor kinderen van KIDSmiddagen Apeldoorn lagen al een tijdje bij Broekhuis Doetinchem. Normaal gesproken krijgen kinderen die mee als ze bij een middag van KIDSmiddagen Apeldoorn zijn geweest. Tijd voor actie, vonden de collega’s van Broekhuis Doetinchem!

KIDSmiddagen Apeldoorn organiseert kidsmiddagen voor kinderen in Apeldoorn van gezinnen voor wie een leuke middag niet vanzelfsprekend is om allerlei redenen. Het doel van de middagen is om deze kinderen een onbezorgde, vrolijke en gezellige tijd te bieden. Ook wordt er twee keer per jaar een KIDSkleding- en Speelgoedmarkt georganiseerd voor gezinnen die het niet breed hebben.

Geen vergeten kinderen

De KIDSmiddagen zijn al een poosje niet georganiseerd tijdens deze bijzondere tijden. Hoewel de middagen stilliggen, betekent dit niet dat de kinderen vergeten zijn. De collega’s van Broekhuis Doetinchem hebben de rugzakken gevuld met leuke dingen zoals spelletjes, stickervellen, strandballen en bonnen voor gratis ijsjes. Daar bleef het niet bij, de rugzakken werden daarna ook bij de kinderen thuis afgeleverd, zodat ze weten dat ze niet vergeten zijn.

Inmiddels zijn de eerste rugzakken al bestempeld als nieuwe schooltas, geweldig! We hopen de kinderen snel weer te begroeten bij KIDSmiddagen Apeldoorn, maar tot die tijd; geniet van de rugzak vol leuke spullen!

Teddy de Beer op avontuur

Op de Facebookpagina van KIDSmiddagen Apeldoorn is het avontuur van Teddy de Beer te volgen, die het idee voor de gevulde tassen bedacht. Zijn avontuur bracht hem naar winkels waar hij de spullen voor in de tassen vond, het fietspad waar hij met zijn auto vele kilometers aflegde om de rugzakken rond te brengen en naar de huizen van de kinderen om de tassen te bezorgen. Een leuke manier om het initiatief onder de aandacht te brengen.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1