- x 17.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Land Rover

Land Rover Defender Edition. Bond Edition.

Het onsterfelijke karakter van de Land Rover Defender vindt extra inspiratie in de nieuwe James Bond film genaamd “No Time To Die.” Wie binnenkort de bioscoop bezoekt zal zien dat de Defender op spectaculaire wijze deel uitmaakt van de avonturen van JB 007. Voor Land Rover een reden om een speciale editie op de markt te brengen, gebaseerd op de oppermachtige Defender V8. Zijn naam: Edition. Bond Edition.

Black Pack en nog een Black

De Land Rover Defender Bond Edition wordt beschikbaar in combinatie met de Defender 90 en 110 uitvoeringen. In totaal zullen er 300 exemplaren worden gebouwd. Allemaal hebben ze een duistere uitstraling, net als de Defenders uit de film. Dit wordt onder andere gerealiseerd aan de hand van een Extended Black Pack een 22 inch grote wielen voorzien van een Luna Black afwerking. Achter het lichtmetaal schuilen Xenon Blue remklauwen.

JB-logo’s “all over the place”

Wie op zoek is naar nog meer bevestiging van deze speciale Bond Edition, wordt op zijn of haar wenken bediend met James Bond-logo’s aan de achterzijde van de Defender. Daarnaast komen de logo’s terug op de instapverlichting én in het opstartscherm van het infotainmentsysteem. De SV Bespoke-afdeling van Jaguar Land Rover liet daarmee niets aan het toeval over.

Breed vertegenwoordigd

Land Rover én James Bond fan? Dan is er “no time to waste” om No Time To Die te gaan kijken. Want naast de 525 pk / 625 Nm sterke Defender met 5,0 liter V8 Supercharged in het front, doen er twee Range Rovers Sport SVR mee, een Range Rover Classic én een Land Rover Series III.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1