- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Mini

Uit uw dak met MINI Multitone Roof

MINI zet de toon met een nieuwe optie genaamd “Multitone Roof”. Deze optie is exclusief verkrijgbaar op de MINI Electric, 3-deurs, 5-deurs én Clubman. De MINI Multitone Roof is een driekleurig dak dat een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan personalisatie en kleurdiversiteit.

Drie verschillende tinten

MINI heeft een naam hoog te houden op het gebied van karakteristiek vormgegeven daken inclusief contrasterende kleuren. Maar met de Multitone Roof zet het merk nieuwe maatstaven. De MINI-fabriek in Oxford heeft een parel van een laktechniek geïntegreerd en is daarmee in staat om op speciaal verzoek de daken van vrijwel elk model van niet één, niet twee, maar wel drie verschillende tinten te voorzien. Uniek!

Soepel en opvallend kleurverloop

Van het donkere San Marino Blue in het voorste gedeelte van het dak tot aan het lichter getinte Pearly Aqua in het midden en aansluitend de Jet Black ‘staart’ van de MINI. De overgang tussen de verschillende dakkleuren is even soepel als opvallend. Wat dat betreft heeft de fabrikant het zichzelf niet makkelijk gemaakt, want een kleurverloop van licht naar donker of andersom zou meer voor de hand liggen. Moet u net MINI hebben…

Het toppunt van onderscheid

Veranderende omstandigheden in de fabriek zorgen ervoor dat in de praktijk geen enkele MINI Multitone Roof er hetzelfde uit hoeft te zien. Wie uniek wil zijn kan dus niet om deze grootse MINI-optie heen! Nu te bestellen bij Broekhuis in combinatie met legio contrasterende carrosserielakken voor maximaal onderscheid in een MINI naar wens. Vraag Broekhuis naar de mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1