- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Mini

MINI paviljoen op IAA “the place to be”

Op de IAA hebben we dit jaar te maken met meerdere primeurs. Eén daarvan is dat de autobeurs voor het eerst in München wordt georganiseerd: de thuisbasis van BMW Group. En dus is het geen verrassing dat een merk als MINI hier groots uitpakt. Sterker nog, de MINI Brand Hub in het MINI Pavilion op Lenbachplatz wordt “the place to be” voor autoliefhebbers.

#BIGLOVE

Met het credo #BIGLOVE stuurt MINI heel wat liefde de wereld in. Lief zijn voor elkaar én voor onze omgeving is het devies. Dat laatste sluit naadloos aan op MINI’s weg naar emissievrije mobiliteit. Bovendien staat München bekend om haar focus op verstedelijking, duurzaamheid en individualiteit. Stuk voor stuk onderwerpen waar het kleine premiummerk van BMW in gespecialiseerd is.

Unieke belevenis

Het MINI paviljoen op Lenbackplatz vormt het centrum van de toekomst en is een heuse inspiratiebron voor bezoekers van de IAA. Daarnaast is het mogelijk om op de autobeurs aan te komen in stijl. MINI stijl. Diverse MINI Cooper SE modellen worden ingezet als emissievrij vervoersmiddel en rijdende toeristerenattractie tegelijkertijd. De elektrische MINI’s rijden over de zogenaamde Blue Lane, die op verschillende punten in verbinding staat met de IAA, en bezorgen de inzittenden een unieke belevenis.

MINI Vision Urbanaut

En natuurlijk valt er groot MINI-nieuws te zien op de IAA. De MINI Vision Urbanaut is live te bewonderen in het stadscentrum van München op de Max-Joseph-Platz. Dit prototype zal één van de gespreksonderwerpen zijn tussen alle baanbrekende concepten in duurzame mobiliteit, gepresenteerd in de directe omgeving van de State Opera en het Residenztheater. Andere nieuwe MINI-modellen pronken in BMW Welt, Olympic Park.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1