- x 14.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford

Ford presenteert de nieuwe Ford Focus

De nieuwe Ford Focus: een expressief design, verbeterde connectiviteit en geëlektrificeerde aandrijflijnen. Deze populaire gezinsauto in het C-segment krijgt een nieuw uiterlijk en biedt geavanceerde connectiviteit en rijhulpsystemen.

Fris en zelfverzekerd uiterlijk

De nieuwe Ford Focus heeft een fris en zelfverzekerd exterieurdesign. De nieuwe motorkap maakt de voorzijde hoger voor een grotere visuele aanwezigheid. Het blauwe Ford-ovaal is verhuisd van de motorkaprand naar een centrale positie in de forse bovenste grille. Meer dan ooit geeft Ford met de uitvoeringen Titanium, ST-Line en Active de Focus een eigen karakter, zo is elke versie voorzien van unieke stijlelementen. Daarnaast levert Ford ook een optioneel X-pakket voor een extra rijke uitrusting alsook een uitgebreid Vignale-pakket voor nog meer luxe en exclusieve designkenmerken.

Geëlektrificeerde prestaties

Een gevarieerd aanbod motoren omvat onder meer geëlektrificeerde aandrijflijnen die het rijplezier verbeteren. Compleet nieuw is de combinatie van EcoBoost Hybrid-motoren met een optionele zeventraps Powershift-automaat. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een meer ontspannen rijbeleving, maar ook voor snelle schakelacties en een soepele acceleratie. In de Sport rijmodus houdt de automaat lagere versnellingen langer vast voor een sportievere gasrespons. Er is ook een handgeschakelde modus, met standaard schakelpaddles voor de ST-Line.

Technologie

De Focus is uitgerust met de nieuwe generatie Ford SYNC 4-technologie, met onder meer op cloud-gegevens gebaseerde navigatie en natuurlijke spraakbediening. Dankzij geavanceerde spraakherkenning kan de bestuurder natuurlijke commando’s gebruiken in vijftien Europese talen, mogelijk gemaakt door het ingebouwde FordPass Connectmodem.

De nieuwe Ford Focus laat gelukkig niet al te lang op zich wachten, de levering start in het eerste kwartaal van 2022.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1