- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW Motorrad

BMW MOTORRAD KOMT MET NIEUWE KLEUREN VOOR 2022

BMW Motorrad staat erom bekend zijn palet aan kleurstellingen regelmatig op te frissen. Ook voor modeljaar 2022 komt BMW Motorrad met een reeks nieuwe kleuren voor zijn motorfietsen. Tot de blikvangers behoren de kleurencombinaties Lightwhite uni/M Motorsport en Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan Silver 2 metallic.  

Lightwhite uni/M Motorsport: de uitstraling van pure power

Lightwhite uni/M Motorsport is een van de lakuitvoeringen van de S 1000 XR. De combinatie van lightwhite met de bekende kleuren van M Motorsport geven de S 1000 XR een uitstraling die past bij zijn sportieve karakter. De kleuren maken direct duidelijk met wat voor machine je te maken hebt: een motor gemaakt voor pure prestaties, die kracht en dynamiek uitstraalt.  

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan Silver 2 metallic: betoverend effect

De combinatie van Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan Silver 2 metallic is een van de kleurstellingen van de nieuwe R 18, een cruiser met een cilinderinhoud van 1800 cc. Het gebruik van effectlak werkt betoverend: afhankelijk van de lichtinval varieert de hoofdkleur van blauwachtig tot paars. Daarbij komen zilverkleurige contrastvlakken, die zorgen voor een uniek geheel.

Meer informatie

Voor een overzicht van alle nieuwe kleuren voor 2022 van BMW Motorrad, kijk hier. Heeft u vragen over de nieuwe kleuren? Uw Broekhuis BMW Motorrad dealer vertelt er graag meer over!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1