- x 30.11.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

Een avontuurlijke onthulling: dit is de ŠKODA KAROQ 2.0

Met een aangescherpt design en geavanceerde, nieuwe technologie krijgt de avontuurlijke ŠKODA KAROQ een grote update.

Indrukwekkende looks

Met een frisse en stoere look stelt de nieuwe ŠKODA KAROQ zich aan u voor. Een brede, zeshoekige grille, nieuwe bumpers, een grote achterspoiler en slimme lichttechnologie kenmerken deze krachtige SUV. Opvallend vlakke koplampunits met LED-technologie kijken eigenwijs de wereld in. Daarnaast maakt het interieur van deze KAROQ de introductie compleet. LED-sfeerverlichting biedt de koper een keuze uit tien kleuren en de passagiersstoel is er nu ook met elektrische verstelling inclusief geheugenfunctie.

Duurzaam comfort

Naast het aangescherpte, gestroomlijnde uiterlijk is deze ŠKODA KAROQ voorzien van nog meer duurzaam comfort. Zo wordt de nieuwe KAROQ leverbaar met het Eco-pakket waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede of teruggewonnen materialen. Hierbij is de stoelkleding vervaardigd van gerecyclede PET-flessen en de stijlvolle lederlook-afwerkingselementen zijn, net als de zachte Suedia-accenten, gemaakt van vegan-materialen.

Maximale veiligheid

Dat veiligheid een belangrijke rol speelt bij deze nieuwe ŠKODA blijkt wel uit het feit dat de inzittenden worden beschermd door maximaal negen airbags en bovendien is de KAROQ voorzien van een tal van rijassistentiesystemen. Front Assist met vooruitziende voetgangersbescherming en City Emergency Braking zijn standaard en de Crew Protect Assist is optioneel. Als de sensoren van dit systeem een plotselinge remactie vaststellen of een aanrijding zien aankomen, gaan de ramen en (eventueel) het panoramadak automatisch dicht. Tegelijkertijd worden de gordels strakker getrokken en gaat de alarmverlichting aan. Na een aanrijding voorkomt Multi Collision Brake het ongecontroleerd doorschieten van de auto.

De marktintroductie van de nieuwe KAROQ staat gepland voor 2022. In aanloop naar de introductie maakt ŠKODA meer details over het leveringsgamma, de specificaties en de prijzen bekend.

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1