- x 07.07.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen Bedrijfswagens

De nieuwe Volkswagen Amarok

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Amarok. De pick-up is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland en Australië en wordt geproduceerd in Zuid-Afrika. Hij is voorzien van slimme features, waaronder meer dan twintig nieuwe rijassistentiesystemen, mobiele online diensten, motoren die zowel efficiënt zijn als een hoog koppel leveren, twee vierwielaandrijvingssystemen, specifiek voor dit model ontwikkelde accessoires en een duidelijk Volkswagen design-DNA.

Meester van veelzijdigheid

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elke branche? De nieuwe Amarok heeft het in de genen. En dat laat hij graag zien: het opschrift "AMAROK" is over bijna de gehele breedte van de klep in reliëf gedrukt. Met een groot aantal nieuwe functies biedt het ook nog meer operationele gereedheid voor intensiever gebruik. Dit maakt het een veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen.

Deze zaken maken van de nieuwe Amarok één van de meest veelzijdige pick-ups ter wereld. Eind dit jaar maakt hij zijn opwachting in de eerste landen wereldwijd. Blijf op de hoogte via Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1