- x 15.11.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volvo

De nieuwe Volvo EX90 

Een echte, volledig elektrische SUV met zeven zitplaatsen die de lat op het gebied van veiligheid en een duurzamere levensstijl hoger legt: met de Volvo EX90 begint een nieuw tijdperk voor Volvo waarin ze resoluut voor een volledig elektrische toekomst kiezen.
 
Vanaf nu zullen ze elk jaar een nieuwe, volledig elektrische auto onthullen, te beginnen met de Volvo EX90. Tegen 2030 willen ze alleen nog volledig elektrische auto's verkopen. Het is een van de meest ambitieuze elektrificatieplannen in de autosector en cruciaal voor Volvo haar ambitie om tegen 2040 een klimaatneutraal bedrijf te zijn.
 
Volvo onthulde in het centrum van Stockholm de nieuwe, volledig elektrische SUV die de Zweedse roots weerspiegelt. Tegelijkertijd zal de Volvo EX90, als weerspiegeling van onze wereldwijde aanwezigheid als bedrijf, vanaf volgend jaar in de Verenigde Staten en later ook in China worden gebouwd.

Als nieuwe instant klassieker van Scandinavisch design is de Volvo EX90 ontworpen volgens het principe ‘vorm volgt functie’. Het is een veelzijdige, stijlvolle gezinswagen met moderne proporties, gecombineerd met geavanceerde technologie op het gebied van core computing, connectiviteit en elektrificatie om de veiligheid, efficiëntie en design te optimaliseren.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1