- x 30.05.2017
Nieuws algemeen Vers van de rolband Jaguar Land Rover

Nieuwkomer aan de Zuilense Ring

Bij twee Britse topklasse merken hoort een pand dat het briljante gevoel voor stijl en raffinement deelt. Daarom bouwt Broekhuis op dit moment een splinternieuw pand langs de A2. In dit pand zijn binnenkort de twee legendarische Britse merken Jaguar en Land Rover te vinden.

Het momenteel in Houten gevestigde Broekhuis Jaguar Land Rover dealerschap verhuist in oktober 2017 naar dit geheel nieuwe pand aan de Heldinnenlaan 215 te Utrecht. Deze nieuwe Broekhuis vestiging wordt dé plek waar alles draait om passie voor rijden in stijl. Het pand van 2.500 vierkante meter zal niet te missen zijn wanneer u over de A2 rijdt. Het ultra moderne gebouw wordt door de geluidswal heen geconstrueerd en beschikt daardoor over een dubbele showroom aan zowel de A2, als de Heldinnenlaan.

Bij binnenkomst zal u direct het iconische Jaguar en Land Rover gevoel krijgen. Op de begane grond worden Land Rover en Jaguar gepresenteerd. De twee legendarische merken worden gescheiden door “The Core”, dit zijn de ruimtes waar klanten worden ontvangen of wachten terwijl onderhoud aan hun auto wordt uitgevoerd. Op de tweede etage van het nieuwe Jaguar en Land Rover pand is een speciale hospitality ruimte voor evenementen en een goed geoutilleerde vergaderruimte. In deze ruimtes vindt u dezelfde unieke en luxe uitstraling als in de rest van het hypermoderne pand. Zowel de vergaderruimte als de hospitality ruimte kunnen door derden geboekt worden.

Naast de state of the art showrooms en evenementenruimtes, beschikt het pand over een hypermoderne, efficiënte en milieuvriendelijke werkplaats. Broekhuis Utrecht is geheel volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd. Het pand is zeer energiezuinig en zal op ten duur volledig zelfvoorzienend zijn in energieverbruik. Ook is het pand volledig voorbereid op elektrisch rijden.

Brooks Classics

Brooks Classics is eveneens in het Jaguar en Land Rover pand gesitueerd. Broekhuis specialiseert zich met Brooks Classics in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Op de tweede etage is de aparte showroom voor Brooks Classics te vinden. Mocht uw autohart op de begane grond nog niet sneller zijn gaan kloppen dan gaat dat zeker gebeuren wanneer u de showroom van Brooks Classics binnenkomt.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1