- x 07.11.2022
Blog Vers van de rolband

6 tips voor een opgeruimde auto

We leggen uit hoe u alledaagse producten kunt gebruiken om losse spullen in de auto op te bergen, om de auto schoon te houden en om niets meer kwijt te raken achter het stuur. En ook vieze handen zijn verleden tijd. Maak autorijden nog prettiger met deze handige carhacks!
 

Houd de middenconsole schoon

Stof en kruimels verzamelen zich snel en gemakkelijk in de middenconsole, en dan voornamelijk in de bekerhouders. Hoe houdt u dit schoon? Erg gemakkelijk! Plaats cupcakevormpjes in de bekerhouders; deze verzamelen al het vuil en kunt u eenvoudig vervangen. Geen vuiltje meer aan de lucht, of in de bekerhouders!
 

Al uw afval verzameld

Een snoepwikkel, een blikje of kauwgom; waar laat u al uw kleine afval tijdens het autorijden? Vanaf nu kunt u het eenvoudig weggooien in deze zelfgemaakte prullenbak. Wat heeft u nodig? Een vershoudbox met klapdeksel en een tasje. Bevestig de tas in de box en gebruiken maar! Nu kunt u gemakkelijk al uw kleine afval weggooien zonder onderweg te hoeven stoppen!

Hatsoe! Tissue nodig?

Niets zo vervelend om achter het stuur te hoesten en te proesten. Het liefst heeft u dan een tissue bij de hand, zonder het gevecht te hoeven aangaan met de soms lastige verpakking van de zakdoekjes. Daarvoor hebben wij dé tip: gebruik een coffee-to-go cup met deksel als tissue-dispenser. Deze past eenvoudig in de bekerhouder waardoor u zonder moeite een tissue kunt pakken!

Geen vieze handen meer

Gaat u onder de motorkap aan de slag? Voorkom vieze handen! Hang een keukenrol op met een snelbinder die u aan de binnenkant van de motorkap haakt. Zo kunt u er gemakkelijk bij terwijl u bijvoorbeeld uw oliepeil controleert of de ruitensproeiervloeistof bijvult. Succes!
 

Raak niets meer kwijt dankzij de ‘zwemnoodle’

U stapt in de auto en terwijl u gaat zitten, glijdt uw telefoon in het gat tussen de stoel en de middenconsole… Herkenbaar? Voorkom vanaf nu dit ongemak door een stuk schuim van bijvoorbeeld een zwemnoodle in het gat te plaatsen. Zo kan er niks meer in de lege ruimte vallen!

Aan de haak geslagen

Voorkom losliggende spullen in de auto. Gebruik bijvoorbeeld een krat in uw bagageruimte om al uw gereedschap, olie, paraplu’s en ruitensproeiervloeistof in te bewaren. Losliggende tassen zijn verleden tijd door een karabijnhaak aan de achterkant van uw hoofdsteun te bevestigen en daaraan de tassen op te hangen!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1