- x 29.11.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Wassink Autogroep en Broekhuis bereiken overeenstemming over Opel- vestigingen Arnhem, Doetinchem en Elst

Wassink Autogroep en Broekhuis hebben overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van de Opel vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst door Wassink Autogroep. De overgang zal plaatsvinden per 1 februari 2023.
 
Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Wassink Autogroep is o.a. aangewezen als dealer in Arnhem, Elst en Doetinchem voor alle Stellantis merken.
 
Wassink Autogroep communiceerde onlangs de overname van Hekkert Autogroep in Venlo (Opel/Hyundai), Auto Hillen in Zutphen (Opel) en de Hyundai vestigingen van Welling Autobedrijven in Heerlen, Maastricht en Sittard.

Eerder dit jaar deed Broekhuis een aantal overnames vanuit de herziening van het Stellantis netwerk, te weten de Autopalace groep,  Opel Kamp Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal. Met de verkoop van de Stellantis merken in Almere en de Opel vestigingen in Arnhem, Doetinchem en Elst rondt Broekhuis de invulling van de Stellantis netwerkstrategie af. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1