- x 23.11.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Alfa Romeo Fiat Jeep Peugeot

Janssen Van Kouwen neemt Stellantis merken in Almere over van Broekhuis

Janssen Van Kouwen Automotive en Broekhuis hebben overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van de Stellantis activiteiten welke Broekhuis voert in Almere;  dit betreft de merken Peugeot, FIAT, Jeep en Alfa Romeo. De overgang zal plaatsvinden per 1 januari 2023. Bij deze overname zijn alle medewerkers, werkzaam in het pand aan de Palmpolstraat 6, betrokken. 

Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Janssen Van Kouwen is aangewezen als dealer in Almere voor alle Stellantis merken. Recent al nam Janssen Van Kouwen de Citro├źn activiteiten over van Wensink. Per 1 juni 2023 zal ook het merk Opel aan het portfolio worden toegevoegd.

Eerder dit jaar deed Broekhuis een aantal overnames vanuit de herziening van het Stellantis netwerk, te weten de Autopalace groep,  Opel Kamp Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal.

Broekhuis blijft in Almere actief als officieel dealer van Hyundai, Mitsubishi en Carver vanuit het vrijkomende Peugeot pand aan de Strubbenweg.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1