- x 10.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Peugeot Bedrijfswagens

Peugeot onthult prijzen van de e-Partner, die nu te bestellen is

Begin dit jaar maakte Peugeot de komst van de e-Partner bekend, die toen nog niet te bestellen was. Binnenkort is de elektrische bestelwagen van de Franse autofabrikant dan toch echt op de weg te zien. Deze week onthulde Peugeot de prijzen van de e-Partner, die vanaf nu te bestellen is.

Twee varianten: Standard en Long

De 2-zits e-Partner is te verkrijgen in twee lengtevarianten: de Standard van 4,4 meter lang en de Long met een lengte van 4,75 meter. Beiden hebben een 136 pk sterke elektromotor en beschikken over een 50 kWh-accupakket. Bijladen kan met een 11 kW-driefasenlader, of met een 100 kW-snellader. Met die laatste kost het een half uur om een lege accu voor 80% op te laden. De actieradius van de e-Partner is maximaal 275 kilometer (volgens WLTP).  

Prijzen en uitvoeringen

De Peugeot e-Partner is er vanaf 26.090 euro. Daarvoor krijg je de kleinste lengtevariant in de ‘Pro’-uitvoering. Standaard voorzieningen in deze uitvoering zijn onder meer Hill Start Assist, bluetoothconnectiviteit en een USB-aansluiting. Zaken als airconditioning, cruisecontrol en infotainmentsystemen zijn standaard aanwezig in de luxere uitvoeringen. Als eerste is dat de e-Partner Premium. Deze kost als Standard-variant 28.540 euro en als Long-variant 29.640 euro. Het meest luxueuze model is de e-Partner Asphalt (Standard), die 29.290 euro kost. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Bestellen van de Peugeot e-Partner is nu mogelijk. Meer weten over de Peugeot e-Partner? Uw Broekhuis Peugeot Bedrijfswagen dealer vertelt u graag meer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1