- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW Motorrad

BMW MOTORRAD INTRODUCEERT R 18 B EN R 18 TRANSCONTINENTAL

BMW Motorrad introduceerde deze zomer twee nieuwe varianten van zijn fameuze R 18, ofwel de ‘Big Boxer’. Het gaat om de BMW R 18 B en de BMW R 18 Transcontinental. De R 18 B is meer een rijdersmachine en heeft geen topkoffer, terwijl de Transcontinental is ontworpen voor luxueus reizen over lange afstanden.

R 18 B: cruisen in zijn puurste vorm

Zowel de R 18 Transcontinental als de R 18 B heeft een hoog uitrustingsniveau, inclusief hoogwaardig Marshall-audiosysteem. Anders dan de R 18 Transcontinental, is de R 18 B gericht op cruisen. Deze rijdersmachine kenmerkt zich onder meer door zijn aflopende lijn, relatief lage windscherm, slanke buddyseat en de afwezigheid van een topkoffer. Het is een echte ‘Bagger’, zoals dit populaire type motoren in Amerika heet.

R 18 Transcontinental: comfortabel kilometers maken

De BMW R 18 Transcontinental is ontworpen voor reizen over lange afstanden, zowel alleen als met passagier en bagage. Hij heeft een hoog windscherm en windgeleiders, treeplanken, een extra koplamp en een topkoffer met rugleuning voor de duopassagier, inclusief buddyseatverwarming. De elegante stroomlijn van de R 18 Transcontinental benadrukt waar hij voor gemaakt is: comfortabel kilometers maken.

Meer informatie

Meer informatie over de R 18 B en de R 18 Transcontinental vindt u hier. meer weten? Uw Broekhuis BMW Motorrad dealer vertelt u graag meer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1