- x 01.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Land Rover

Range Rover Sport Ultimate Edition is ultieme SVR

Over de Range Rover Sport SVR 5.0 V8 Supercharged raken we nooit uitgepraat. De nieuwe Ultimate Edition zorgt echter voor wat extra gespreksstof. De speciale versie wordt in gelimiteerd oplage geleverd en bevat zeer fijne glasdeeltjes in het lakwerk, waardoor een intense schittering ontstaat in de nieuwe kleuren die zorgen voor een spectaculair effect.

SV Bespoke

Die nieuwe solid-kleuren zijn Maya Blue Gloss en Maya Grey Gloss. Daarnaast is de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition verkrijgbaar in Ligurian Black Satin, die de markante SUV een heuse “stealt”-uitstraling geeft. Het dak is altijd Narvik Black uitgevoerd en ook de 22 inch 5-Split Spoke wielen zijn gitzwart. Verder herkent u de speciale editie aan de tweekleurige, zwart/witte modelaanduiding op de motorkap, SV Bespoke-badges en dorpellijsten inclusief verlicht Ultimate Edition opschrift.

Two-tone leder

Het interieur is uitgerust met two-tone lederen bekleding in de kleuren Cirrus en contrasterend Black. Verder is de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition onderhuids identiek aan de SVR zoals u die reeds kent. Dit betekent dat een brute 5,0 liter 8-cilindermotor met 575 pk en supercharger altijd is inbegrepen.

Interesse in het ultieme luxepaard onder de sportpaarden? Vraag Broekhuis Utrecht naar de mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1