- x 17.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband SEAT

SEAT Ibiza en Arona vernieuwd

SEAT voorziet zowel de Ibiza als de Arona van een grondige update. In beide gevallen is het dashboard compleet nieuw en uitgerust met hoogwaardige, soft-touch materialen. Ook werd het exterieur van de SEAT Arona flink aangepakt. Met name de nieuwe Xperience uitvoering is anders dan anders. Beide faceliftversies zijn per direct te bestellen.

Grote schermen en LED’s

De SEAT Ibiza en Arona delen dezelfde basis en dus leek het de Spanjaarden logisch om meteen beide modellen onder handen te nemen. De opvallendste vernieuwing: het dashboard, dat heeft een compleet ander ontwerp gekregen. De Ibiza en Arona hebben dezelfde ronde luchtroosters met LED’s, zachte kwaliteitsmaterialen en – afhankelijk van de uitvoering – een 8,25 tot 9,2 inch groot touchscreen.

Stoere offroad look

Aan de buitenkant maken nieuwe lakkleuren, wielen en modelopschriften de SEAT Ibiza helemaal up-to-date. LED-verlichting is voortaan standaard. Full LED-koplampen zijn optioneel. De Arona wijzigingen gaan een stukje verder aan de buitenkant met een aangepast front en dito achterzijde. De bumpers en grille zijn gemodificeerd. De dakspoiler is nieuw en ook de hogere plaatsing van de mistlampen aan de voorkant is standaard op de Arona Xperience voor een extra stoere offroad look.

Technische innovaties

SEAT maakt meteen van de gelegenheid gebruik om de laatste innovaties in de Ibiza en Arona te integreren: Apple CarPlay / Android Auto, Travel Assist, Lane Assist, High Beam Assist en verkeersbordherkenning zijn op het fraaie SEAT-duo te verkrijgen. Er is al een nieuwe SEAT Ibiza hatchback vanaf € 21.850. De Arona crossover kost minimaal € 22.300.

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1