- x 27.07.2022
Nieuws algemeen Broekhuis helpt Škoda

Kies voor een ŠKODA en steun stichting CliniClowns

Broekhuis heeft een team van 30 sportieve collega’s verzameld om de Alpentocht 2022 te fietsen. Met deze tocht wordt geld opgehaald voor stichting CliniClowns. Deze stichting zet zich in voor een positieve afleiding van zieke kinderen en mensen met dementie tijdens hun toch al spannende verblijf in het ziekenhuis.

De tocht die onze ploeg gaat afleggen is pittig, want ze gaan de Passo dello Stelvio in Italië beklimmen. De berg is maar liefst 2750 meter hoog en het team mag er 2400 van op de fiets afleggen, waarbij ook 48 haarspeldbochten genomen moeten worden.

Broekhuis sponsort het team door van elke verkochte ŠKODA in augustus 2022 € 50 over te maken naar CliniClowns. ŠKODA legt daar dan nog eens € 50,- bovenop! Het Broekhuis-team heeft al ruim € 4.000,- opgehaald, maar hun streven is € 12.500,-. Heeft u recentelijk al een ŠKODA aangeschaft, maar wilt u wel helpen? Klik hier om uw sponsorbedrag in te vullen: Team Broekhuis. Op naar het einddoel!

Om ervoor te zorgen dat er een flink bedrag opgehaald wordt voor de CliniClowns, organiseert Broekhuis een benefietdiner in de vorm van een foodtruckfestival op 25 augustus 2022 bij het hoofdkantoor in Putten. Tijdens het diner kunt u bieden op officiële groene truien en op VIP tickets voor de finish van de Tour de France 2023. Tickets voor het diner kosten € 75,- per persoon. Aanmelden kan via de button:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1