- x 11.01.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

Dit zijn de eerste officiële schetsen van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Voor het eerst kunnen we een blik werpen op de officiële designschetsen van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV. En de coupéversie van de elektrische ENYAQ stelt niet teleur: extra stijlvolle looks en een verder aangescherpte aerodynamica.

Elegant en echt ŠKODA

De schetsen tonen onder andere een stijlvol aflopende daklijn en een scherpe spoilerrand aan de achterzijde. De dynamische vierdeurs coupé is voorzien van dorpels in koetswerkkleur en grote wielen. Door het daklijndesign toont deze ŠKODA een elegant gezicht aan de buitenwereld. Vanaf de B-stijl loopt het dak vloeiend af richting de achterzijde, om daar naadloos over te lopen in de achterklep. De lijn eindigt in een scherp getekende spoilerrand waaronder de ŠKODA-merknaam in losse letters is te zien.

Indrukwekkende vertoning

Het front van de ENYAQ COUPÉ is minstens zo indrukwekkend en onderscheidt zich door een grote, opvallende ŠKODA-grille en smalle, scherp getrokken koplampen. Deze combinatie benadrukt de breedte van de auto en legt nog eens extra nadruk op het bijzondere uiterlijk. Op de schetsen zien we ook de nieuw ontworpen, sportief gelijnde voorbumper. Al met al indrukwekkende kenmerken die ons alleen al op de schetsen veel beloven. 

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten: de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV laat zich voor het eerst aan het publiek zien tijdens de digitale wereldpremière in Praag, op 31 januari aanstaande.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1