- x 14.08.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Broekhuis

JACK’s Racing Day met Broekhuis!

Wat dit jaar begon met de sponsoring van coureur Esmee Kosterman, kwam afgelopen weekend tot een gaaf hoogtepunt: Broekhuis stond als sponsor van JACK’s Racing Day 2023, hét grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace evenement, twee dagen op het TT Circuit Assen!

Wiel wisselen binnen 6,53 seconden

Met liefst twee stands was Broekhuis in Assen als sponsor aanwezig op JACK’s Racing Day 2023. Enthousiaste medewerkers stonden hier klaar om voorbijgangers meer te vertellen over het werken bij Broekhuis. Bezoekers konden achter de hoofdtribune een heel aantal spectaculaire Broekhuis auto’s bekijken en deelnemen aan de Broekhuis Pitstop Challenge. Daar zette het duo Zantinga de snelste tijd neer; binnen 6,53 seconden wisten vader en zoon een band te wisselen van een Formule-wagen!

Karten door weer en wind

Winnaars die de ‘time to beat’ van de Broekhuis Pitstop Challenge wisten te verslaan, kregen exclusief toegang tot de Paddock. Hier konden zij zich inschrijven voor de verloting van tickets voor een heuse Broekhuis Kartbaan. Door weer en wind reden de winnaars van de felbegeerde karttickets de kartbaan op om een snelle rondetijd neer te zetten. Ondertussen spraken de toeschouwers met medewerkers van Broekhuis over het werken bij Broekhuis en alle voordelen die daarbij komen kijken.

Stichtingen Happy Smile en Groot Hart

Zaterdag 12 augustus werden bezoekers op TT Circuit Assen getrakteerd op een ware karavaan van Broekhuis-auto’s die het circuit opreden. Tijdens deze parade mochten ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking met de Broekhuis-chauffeurs meerijden. Dit werd mogelijk gemaakt worden door de stichtingen Happy Smile en Groot Hart. De kinderen mochten plaatsnemen in échte raceauto’s om samen met de coureurs - tussen de races door - een rondje over het circuit te rijden.

Esmee wint 3(!) bekers

Naast het kijken naar de parade konden bezoekers gratis plaatsnemen op de beroemde TT-tribunes om te genieten van diverse races: van de Dutch Superkart GP, de Porsche Carrera Cup Benelux en de Supercar Challenge tot aan de Youngtimer Touring Car Challenge, de SuperSixties, de BOSS GP én natuurlijk de Ford Fiesta Cup waarin de door ons gesponsorde Esmee Kosterman streed voor de beker. Zij wist beide dagen de 2e plek te bemachtigen binnen de Ford Junior Cup. Zondag kon ze ook nog als 3e finishen binnen de Ford Overal Cup. Zo vertrok zij na JACK’s Racing Day 2023 uiteindelijk met liefst 3(!) bekers huiswaarts; een knappe prestatie!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1