- x 28.06.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

Verhuizing naar Leidsevaart

Uw ŠKODA ŠTORE gaat samenwonen!

Het zal vast even wennen zijn, maar uw ŠKODA ŠTORE aan de Grote Houtstraat 2 in de binnenstad van Haarlem gaat verhuizen. Uiteraard blijven we in Haarlem! Vanaf medio november 2022 kunt u ons vinden aan de Leidsevaart, bij onze andere Broekhuis vestigingen in Haarlem.

Verbouwen aan de Leidsevaart
Aan de Leidsevaart zijn we inmiddels begonnen met de verbouwing. De autofamilie wordt daar immers uitgebreid met het merk ŠKODA. Op deze locatie kan men al terecht voor de merken Audi, Volkswagen en SEAT én het onderhoud aan ŠKODA’s. Na de verbouwing (medio november 2022) komt uw vertrouwde ŠKODA ŠTORE daarbij, waar u voor aankoop en lease van nieuwe ŠKODA’s terecht kunt. Totdat we gaan verhuizen, kunt u uiteraard nog terecht aan de Grote Houtstraat 2 in de binnenstad.

Verhuizing met voordelen
We gaan natuurlijk niet zomaar samenwonen; op de nieuwe locatie kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. Aan de Leidsevaart kunnen we u zowel voor de aankoop en lease van nieuwe auto’s, aankoop van occasions en het onderhoud aan uw auto op één locatie helpen. Alle mogelijkheden onder één dak!

Wij helpen u tot einde van de verbouwing graag nog aan de Grote Houtstraat 2 in Haarlem en hopen u na de verbouwing te mogen begroeten bij onze locatie aan de Leidsevaart!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1