- x 09.12.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen Bedrijfswagens

De nieuwe Amarok maakt zich klaar voor een onthulling in 2022

Gekenmerkt door innovatieve technologie en voorzien van een zelfverzekerd design voor volgende generatie van premium pick-up, maakt de nieuwe Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens zich klaar voor een bijzonder onthulling.

Geen weg onbegaanbaar

Van het komen op afgelegen locaties, het beschermen van wilde dieren op de Afrikaanse savanne tot het trekken van een zware aanhanger naar de bouwplaats; pick-ups komen overal waar een ‘gewone’ bedrijfswagen het vaak laat afweten. De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar grote indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten. En het goede nieuws: volgend jaar (2022) onthult Volkswagen Bedrijfswagens de compleet nieuwe, derde generatie van de premium pick-up.

Zelfverzekerd, opvallend en stoer

Door teams in Europa en Australië wordt de volgende Amarok ontwikkeld. De Amerok gaat gebouwd worden in Zuid-Afrika. Met een compleet nieuw design, een opvallend en stoer, zelfverzekerd front en een scala aan geavanceerde rijhulpsystemenen maakt deze Volkswagen Bedrijfswagen een onuitwisbare indruk. Ook wordt de nieuwe Amarok voorzien van innovatieve systemen die niet eerder in dit segment leverbaar waren. Hiermee wordt de robuuste pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens nog capabeler, krachtiger en comfortabeler, zowel op ruw terrein als op geasfalteerde wegen.

Amarok generatie

Sinds de lancering van de eerste generatie van de Amarok - in 2010 - heeft Volkswagen Bedrijfswagens wereldwijd al meer dan 800.000 exemplaren van de pick-up verkocht. De geheel nieuwe generatie die volgend jaar wordt onthuld, wordt naar verwachting vanaf medio 2023 leverbaar in Nederland. Meer details over de nieuwe pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens worden in aanloop naar de onthulling vrijgegeven.

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1